ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

BitMetrics, com ensenyar als robots a veure-hi i a pensar

Idees d'experts   Mar Masulli, BitMetrics

A partir d'una càmera amb intel·ligència artificial, la startup barcelonina BitMetrics dota de visió i capacitat d'afrontar processos canviants als robots industrials. Amb aquest projecte deep tech, aquesta empresa emergent fundada el 2017 ha guanyat el Fòrum d'Inversió 2020.

Pick[+] és el nom del prototip que ha desenvolupat la startup BitMetrics: una càmera adaptada en un braç robòtic que, amb la incorporació d'intel·ligència artificial, li aporta capacitat de visió i d'adaptació a contextos canviants com són els processos d’agafar i col·locar objectes a les fàbriques. Aquest projecte li ha permès guanyar el Premi del Fòrum d’Inversió 2020 per la seva viabilitat i el potencial de negoci, d'innovació i d'internacionalització.

La CEO i cofundadora de BitMetrics, Mar Masulli, explica en aquesta entrevista que actualment es troben en busca de dos valora molt preuats: inversió i talent. "Estem en un entorn molt dinàmic i Barcelona és un pol d'atracció de talent molt gran des del qual podem tenir moltes oportunitats per comptar amb un molt bon equip".

Si et vas perdre el Fòrum d'Inversió i la intervenció de les nou startups finalistes, recupera'l aquí.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!