ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Noves oportunitats de negoci associades a la Compra Pública Innovadora

Presentacions i altres materials

La Compra Pública Innovadora és un instrument a través del qual les empreses poden accedir a nous mercats i comercialitzar els seus productes o serveis a través de les licitacions públiques que busquen solucions innovadores a un problema concret que afecta als usuaris dels serveis públics o contribuents.

26/04/2016
Connecta amb l'ecosistema Digital-Health de Massachussets

Hi ha dues maneres d'acostar les ofertes innovadores de les empreses a les demandes dels organismes públics. D'una banda, l'administració detecta una necessitat i convoca una licitació pública on les empreses presenten la seva oferta. De l'altra, les empreses detecten una necessitat i creen un producte o servei que presenten a l'administració perquè convoqui una licitació pública.

Vols presentar la teva oferta innovadora a l'administració?

Envia'ns una presentació amb la teva oferta innovadora. Amb les presentacions rebudes ACCIÓ elaborarà el Catàleg d'Oferta Innovadora que difondrà entre les entitats contractants interessades.

Les presentacions amb les ofertes innovadores també es mostraran durant la jornada que ACCIÓ coorganitzarà per a Organismes Públics Contractants interessats en Compra Pública Innovadora d'àmbit Europeu, el proper 31 de maig.

Formats

  • Pots enviar-nos un vídeo, de 30 segons com a màxim
  • També pots enviar-nos una presentació animada

Contingut

  • Quin és el repte o problema que podeu solucionar a l'administració pública
  • Quina és la solució innovadora que proposa la vostra empresa
  • Quins avantatges presenta respecte a les solucions ja existents

Termini

Envia'ns la teva presentació abans del 12 de maig a tecnicsrdi.accio@gencat.cat, juntament amb la Fitxa d'Empresa emplenada.

A continuació trobaràs els continguts de les presentacions corresponents a la sessió del passat 15 d’abril sobre noves oportunitats de negoci associades a la Compra Pública Innovadora. També podràs visualitzar un vídeo d’exemple per presentar una oferta innovadora a l’administració.

Presentacions

Serveis relacionats