ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El Regne Unit, un mercat de prestigi per a l’empresa catalana

Idees d'experts   Òscar Martí, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Londres

La presència al mercat britànic crea marca per a les companyies que hi operen per la seva sofisticació tecnològica i de recerca. Òscar Martí, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Londres, en repassa les principals característiques i oportunitats.

19/07/2018

El mercat del Regne Unit és molt rellevant per a les exportacions catalanes, on hi representa més de 4.000 milions d’euros en exportacions l'últim any. Es tracta, doncs, d’un dels principals mercats de Catalunya, amb oportunitats especialment destacades en la tecnologia per a les empreses. Òscar Martí, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Londres, n’analitza les característiques i oportunitats.

Entre elles, Martí destaca les del sector de salut, per la part de pharma i biotecnologia. Un sector especialment destacable en el golden triangle que formen Londres, Cambridge i Oxford; on s’hi concentra una gran multitud de centres de recerca, universitats i empreses.

Les empreses catalanes interessades en el mercat britànic tenen en l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Londres el seu punt de referència per entrar en un ecosistema complex on disposar de bons contactes és un factor essencial.