ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Regne Unit

Ressorgir davant el repte del Brexit

Oportunitats de negoci al Regne Unit i a l'Europa occidental

Automoció, moto i mobilitat lleugera

Regne Unit

Automoció, moto i mobilitat lleugera


Una indústria en procés d'adaptació

Regne Unit és el 5è fabricant de vehicles d’Europa i la seva indústria automobilística és una part vital de l’economia, amb prop de 90.000 euros de facturació, 180.000 persones en activitats de producció i un 13% de les exportacions del país.

Desplegar més opcions de Una indústria en procés d'adaptació

Existeixen uns 30 fabricants i 70 models de vehicles, amb més de 2.500 proveïdors de components presents al mercat. Tanmateix, el sector està adaptant-se a la nova realitat del Brèxit i el moviment cap al vehicle connectat i elèctric. Tot plegat suposa una competència ferotge, però també un sector obert a escoltar noves propostes que puguin adaptar-se a especificats molts concretes d’alguns tipus de vehicles, tecnologies innovadores, flexibilitat i agilitat en el disseny de components i agilitat en els terminis d’entrega.

 

Tens dubtes sobre el Brexit? A través de la Oficina tècnica de barreres a la internacionalització pots resoldre totes les preguntes que tinguis sobre la nova realitat del Regne Unit i que afectin a la teva empresa. Consulta’ns!

Amagar més opcions de Una indústria en procés d'adaptació
Cosmètica, benestar i economia silver

Regne Unit

Cosmètica, benestar i economia silver


Bellesa a partir de productes naturals i sostenibles

Els distribuïdors estan disposats a conèixer nous productes en línia amb les noves tendències dels consumidors, que mostren una preferència creixent per productes prèmium amb propietats específiques relacionades amb la qualitat, l'ètica i la salut. Tanmateix, el consumidor és cada vegada més conscient dels ingredients que incorpora en la seva rutina de cura de la pell, cosa que fa que triomfin en el mercat les marques que puguin oferir productes orgànics, vegans i no provats amb animals.

Amagar més opcions de Bellesa a partir de productes naturals i sostenibles
Construcció sostenible i infraestructures

Regne Unit

Construcció sostenible i infraestructures


Equilibrant desigualtats regionals

El febrer de 2022, el Ministeri de Levelling Up, a càrrec de posar fi a les desigualtats regionals del país, s’ha compromès a destinar recursos a noves infraestructures i equipaments. Per exemple, d’aquí al 2030, un 40 % la inversió pública en R+D fora del sud-est del país (pol tradicional de desenvolupament econòmic). En el mateix període es vol assegurar que la resta de sistemes de transport públic local del país s'acostin als estàndards de Londres, que la gran majoria del país disposi d’accés a la banda ampla 5G, així com centrar els esforços educatius del Govern en les zones més desfavorides del país.

Amagar més opcions de Equilibrant desigualtats regionals
Moble i hàbitat

Regne Unit

Moble i hàbitat


Londres, capital mundial del contract

La capital britànica és un punt de trobada mundial per a prescriptors en l’àmbit de l’arquitectura i el disseny d’interiors, fet que suposa que les empreses del sector de l'habitatge amb ambició internacional no en puguin obviar la importància.

Desplegar més opcions de Londres, capital mundial del contract

Turisme i hoteleria segueixen sent sectors de referència al Regne Unit, amb els grans inversors internacionals aparentment poc preocupats que Londres perdi atractiu internacional arrel del Brèxit. Les oportunitats domèstiques es veuen, però, amplificades per la possibilitat d’optar a projectes d’àmbit internacional en els quals estan implicades reputades empreses de disseny amb seu a Londres. És, però, important tenir en compte que aquelles empreses amb la capacitat de servir aquest ipus de projecte han d’estar disposades a treballar constantment la xarxa de prescriptors locals, cosa que suposa valorar algun tipus d’implicació local.

 

Tens dubtes sobre el Brexit? A través de la Oficina tècnica de barreres a la internacionalització pots resoldre totes les preguntes que tinguis sobre la nova realitat del Regne Unit i que afectin a la teva empresa. Consulta’ns!

 

Amagar més opcions de Londres, capital mundial del contract

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Regne Unit: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial