ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

12 experts analitzen el futur de la indústria 4.0

Idees d'experts

12 experts i proveïdors industrials analitzen el futur més immediat de la indústria des de diversos punts de vista. Tots ells han participat al darrer Marketplace de solucions indústria 4.0 d'ACCIÓ.

El futur de la indústria vist des de diverses perspectives. 12 experts i proveïdors industrials de casa nostra analitzen el futur de la indústria 4.0 a partir de tres punts de vista diferents: Quins seran els sectors que més evolucionaran als propers anys? Què ha de fer una empresa que tot just comença per pujar el tren de la revolució 4.0? I els consumidors, com ho viuran tot plegat? Tots ells han estat els protagonistes del darrer Marketplace de solucions indústria 4.0 organitzat per ACCIÓ.

Repassa les 12 empreses que hi han participat i les seves presentacions: 

Incipy: Companyia que acompanya a grans empreses en la seva estratègia, disseny i promoció de la transformació digital per ser competitius en el nou entorn de l’economia digital. Descarrega la seva presentació d'Incipy (document .PDF).

Atlantis IT: Aquesta empresa ofereix solucions multi-dispositiu per ajudar a les empreses que basen els seus models de negoci en la gestió o explotació de recursos mòbils com són furgonetes, contenidors, maquinària o bestiar. Descarrega la seva presentació d'Atlantis IT (document .PDF).

Tai Smart Factory: Empresa especialitzada en el desenvolupament, configuració i manteniment del programari pel control i la gestió de la producció industrial. Disposa de producte propi i el seu objectiu és fer més fàcil i automatitzada l’activitat de la planta. Descarrega la seva presentació de Tai Smart Factory (document .PDF).

JCV Shipping & Solutions: Empresa especialitzada en el transport marítim que ha desenvolupat una plataforma digital que facilita la gestió diària i el control total de l’embarcament, tot integrat en un sol lloc. Descarrega la seva presentació de JCV Shipping & Solutions (document .PDF).

Gladtolink: Empresa dedicada a la gestió documental en línia amb un programari que permet automatitzar processos on hi intervenen persones i n'elimina el paper. Descarrega la seva presentació de Gladtolink (document .PDF).

Apleanears: Companyia especialitzada en el desenvolupament de solucions de realitat virtual i augmentada pel sector industrial. Dissenya aplicacions a mida per la prevenció de riscos laborals i manteniment remot. Descarrega la seva presentació d'Apleanears (document .PDF).

Monolitic: Aquesta empresa ofereix solucions d’alt valor afegit relacionades amb la integració de hardware industrial, serveis de connectivitat i plataformes d’explotació de dades. Els clients poden accedir a solucions de hardware connectat i la gestió remota de dispositius. Descarrega la seva presentació de Monolitic (document .PDF).

Pickdata: Empresa fabricant de solucions industrials IOT especialitzada en productes dedicats a la monitorització i control remot de màquines, sensors, instal·lacions distribuïdes i comunicacions sense fils de llarg abast. Descarrega la seva presentació de Pickdata (document .PDF).

Beta Robots: Enginyeria que desenvolupa projectes de robòtica avançada i innovadora. L’empresa treballa amb pimes industrials desenvolupant projectes en camps com la robòtica mòbil, la manipulació industrial o la interacció de robots amb persones. Descarrega la seva presentació de Beta Robots (document .PDF).

Kodama Analytics: Consultora especialitzada en l’adquisició, integració i habilitació d’entorns analítics per a la presa de decisions. Ofereix solucions extrem a extrem o la construcció de quadres de comandament i sistemes experts basats en algorismes de machine learning. Descarrega la seva presentació de Kodama Analytics (document .PDF).

Endaros: L’empresa acompanya als seus clients en el camí de la transformació digital i localitza la informació que genera més valor integrant l’anàlisi de dades i el data science per a la presa de decisions. Descarrega la seva presentació d'Endaros Descarrega la seva presentació d'Endaros (document .PDF).

Centre Easy: Centre tecnològic dedicat a desenvolupaments relacionats amb el blockchain, smartcontracts i d’altres Distributed Leadger Technologies. Tot plegat des de la seva capacitat R+D i innovació en sistemes intel·ligents i informàtica industrial. Descarrega la seva presentació Centre Easy (document .PDF).