ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Next Generation EU - Subvencions pel foment de la mobilitat internacional d’autors literaris 

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 15/10/2021  

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

El Ministeri de Cultura i Esports llança subvencions extraordinàries pel foment de la mobilitat internacional d’autors literaris (escriptors, traductors i il·lustradors) amb finançament Next Generation. Aquests ajuts s’emmarquen dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol, en particular en el seu Component 24 Revalorització de les Indústries Culturals

Les subvencions consisteixen en finançar projectes artístics o formatius incloses les despeses que suposin la realització de les estades a l’estranger de fins a 2 mesos de durada, amb un import per estada màxim de 10.000€.

Les estades es realitzaran entre el 15 de desembre de 2021 i el 31 de desembre de 2022.

Beneficiaris

Podran sol·licitar aquests ajuts les persones físiques, majors d’edat, que tinguin nacionalitat espanyola o resideixin a Espanya, i siguin autors. Només podran presentar-s'hi els escriptors, traductors i il·lustradors que hagin publicat almenys una obra de caràcter literari (de qualsevol gènere: narrativa, poesia, assaig, còmic, teatre o literatura infantil i juvenil), individual o en coautoria de fins a 3 autors, en qualsevol mitjà escrit o digital, sempre que no es tracti d’obres publicades en blocs o xarxes socials, ni siguin obres autoeditades.

Pressupost

Pressupost: 1M €.

Termini

15/10/2021.

Més informació

Accés al tràmit

Referència legal BOE Núm. 203 del 25-08-2021

Contacte

Telèfon: 917 017 481