Entitat DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA I ALIMENTACIÓ / Subdirecció General d'Empreses, Qualitat Agroalimentària i Gastronomia
TipusAjut
Estat En termini
Data de finalització 27/01/2025
Empreses
L'objecte dels ajuts és el foment de la transformació del sistema agroalimentari català, alineat amb els objectius del Pla estratègic de l’alimentació de Catalunya (PEAC).
Els ajuts que estableix l’Ordre s’articulen en deu línies. Aquests ajuts fan referència a:
Línia 5: Suport a l’assessorament per al compliment de la normativa d’higiene i qualitat als petits elaboradors.
Beneficiaris
Poden ser beneficiaris d’aquest ajut:
Les entitats associatives que representin els interessos d'una única activitat artesanal alimentària inclosa en el repertori d'oficis d'artesania alimentària establert a l'annex 2 del Decret 285/2006, de 4 de juliol (o norma que la substitueixi) i que l'activitat de la qual estigui acollida a la Guia de pràctiques correctes d'higiene (GPCH) corresponent a la seva activitat i reconeguda oficialment pel Departament de Salut
Pressupost
L'import total és de 7.550.000,00 euros.
Per a la sublínia 2.3 s'estableix un import pluriennal de 800.000,00 euros, i una distribució de 300.000,00 euros per a
l'anualitat 2025 i 500.000,00 euros per a l'anualitat 2026.
Termini
El termini de presentació de sol·licituds de l’ajut és des del 14 de desembre de 2024 fins al 27 de gener de 2025, ambdós inclosos.
Més informació i accés al tràmit
Referència legal Convocatòria - DOGC núm. 9310 Data 13.12.2024