Cercador d'agents de transferència tecnològica TECNIO
Els agents acreditats TECNIO són grups o conjunts de grups de recerca del sistema universitari de Catalunya, dels centres de recerca CERCA, dels centres del CSIC ubicats a Catalunya i d'altres entitats de dret públic de Catalunya. Els agents acreditats TECNIO disposen d’una àmplia gamma de capacitats tecnològiques diferencials i d’una trajectòria sòlida de col·laboració amb empreses, per la qual cosa poden ser uns socis idonis per dur a terme els teus projectes d'R+D. Troba l’agent TECNIO que més s’adequa a les teves necessitats.


El Laboratori de Biologia Sintètica Translacional, dirigit per Marc Güell, 'tenure-track' professor, se centra en l'edició genòmica humana i la biologia sintètica del microbioma cutani.
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Biotecnologia
Biologia sintètica; Edició genètica; CRISPR; Microbioma de la pell; Bio-Sensors; Xenotrasplantament; Biodisseny basat en IA; Transposons; Lentivirus; Teràpia gènica


Hub interdisciplinar a l'avantguarda de la recerca i la innovació en les àrees de toxicologia, nutrició, alimentació i protecció del medi ambient, amb l'objectiu de millorar la salut i el benestar.
Universitat Rovira i Virgili (URV)
Biotecnologia; Medicina personalitzada; IoT / Sensors; Reciclatge i valorització; Big Data + IA
Salut; impacte ambiental; sostenibilitat; ecotoxicologia; toxicologia; toxicologia de sistemes; nutrició; assajos clínics; aliments funcionals; dianes terapèutiques; nanomaterials; sensors; sistemes multicriteri; IA; Deep Learning


El Laboratori Tecnològic de la UOC, TechLab, és l’agent de recerca i transferència de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) especialitzat en l'estudi d'Internet i dels efectes de la interacció de les tecnologies digitals amb l'activitat humana. TechLab està format per 6 grups de recerca de la UOC reconeguts, que desenvolupen una àmplia diversitat d'investigacions interdisciplinàries.
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
IoT / Sensors; Big Data + IA; Ciberseguretat; Smart city; Digital Health
Indústria 4.0; sistemes complexos; ciberseguretat; blockchain; machine learning; large language models; visió per computador; realitat virtual; intel·ligència artificial; e-salut; xarxes sense fils; sensòrica; sistemes informàtics distribuïts; e-learning; internet of things


La UPV és una plataforma tecnològica mixta de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Recerca Vall d’Hebron especialitzada en la producció, purificació i caracterització de vectors virals de teràpia gènica per a institucions públiques i privades.
Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Biotecnologia; Disseny nous medicaments / vacunes
Teràpia Gènica; vectors virals; biomedicina; biotecnologia; vectors adenoassociats; vectors adenovirals; ATMP; Teràpies Avançades; virus; bioseguretat.


ViCOROB és el grup de recerca en Visió per Computador i Robòtica de la Universitat de Girona (UdG). Fundat el 1993, ViCOROB s’ha consolidat com a grup de recerca de referència nacional i internacional al sector de la robòtica, els sistemes intel·ligents i la percepció. L’equip integrant del grup es vertebra amb tres laboratoris de recerca, els quals compten amb el segell SGR Consolidat: Grup de recerca en Robòtica i Visió Submarina ‐ CIRS - 2021SGR01351, Advanced Image Analysis- 2021SGR01196 i UdiGitalEdu: Creative Learning, STEAM and Social change -2021SGR01596.
Universitat de Girona (UdG)
Robots i cobots; Blue economy; Big Data + IA; Digital Health; Automatització
Visión 3D; reconstrucción 3D; visión submarina; robótica submarina; robótica educativa; aprendizaje creativo; segmentación y clasificación de imágenes; análisis de imágenes médicas; deep learning; diagnóstico asistido por ordenador; modelos de predicción basados en imagen


L’A3 Center (UdL), amb seu a Igualada, és expert en pell, química i biotecnologia. Focalitzat en innovació i sostenibilitat, dona suport a empreses del sector pell, millorant-ne la competitivitat.
Universitat de Lleida (UdL)
Tecnologies del cicle de l'aigua; Reciclatge i valorització; Química verda; Reciclatge químic; Materials sostenibles
Sostenibilitat; economia circular; polifenols; processos nets; revalorització; biodegradabilitat; compostabilitat; anàlisi de cicle de vida; seguretat del producte; ecoeficiència; cuir; pell
- Aigua |
- Circularitat |
- Materials |
- Processos


AMADE estudia el comportament dels materials avançats, especialment compòsits. Ofereix assajos estàndar i de vanguàrdia tecnològica i desenvolupa models numèrics, orientats a les necessitats indústria.
Universitat de Girona (UdG)
Fabricació additiva; Materials de frontera; Materials sostenibles; Hidrogen; Reciclatge i valorització
Materials compòsits; adhesius; simulació; fractura; caracterització experimental; models constitutius; dany; eficiència estructural; integritat estructural


AMIC és un centre d’innovació que treballa per aportar solucions clau en mà a problemes mediambientals i industrials dels sectors productius.
A partir del seu ampli coneixement en diverses reaccions, processos i preparació de materials, AMIC proposa, avalua i implanta la solució més adient, ja sigui via assessorament, estudi tècnic o projecte de recerca i/o desenvolupament.
Universitat Rovira i Virgili (URV)
Catàlisi i biocatàlisi; Química verda; Reciclatge i valorització; Materials sostenibles; Hidrogen
Nanomaterials; química fina; mediambient; catàlisi; catàlisi heterogènia; electrospinning; spray drying; esprais electrostàtics; begudes espirituoses; vi, vinagre; anàlisis sensorial; H2; biocombustibles; revalorització de la biomassa


BAPP és un centre TECNIO especialitzat en R+D+I en farmacologia, bio anàlisi i síntesi de pèptids, centrat en nous fàrmacs i biomarcadors per a la salut humana i veterinària.
Centres de Recerca de Catalunya (CERCA)
Òmiques; Disseny nous medicaments / vacunes; Medicina personalitzada
Farmacologia; bio anàlisi; síntesi de pèptids; proteòmica; metabolòmica; biomarcadors; neurociències; nutrició; assajos clínics; estudis d’intervenció multimodal; diagnosi


CEREMET és una unitat de recerca per contracte que ofereix estudis experimentals de suport al desenvolupament de productes del sector biomèdic, alimentari i cosmètic. CEREMET disposa de la certificació ISO 9001 i de la certificació BPL.
Universitat de Barcelona (UB)
Biotecnologia; Òmiques; Disseny nous medicaments / vacunes; Foodtech
Preclínica; metabolisme; obesitat; inflamació; lípids; bioquímica; biomedicina; farmacocinètica; PoC; in vivo; in vitro; BPL; ISO9001


Al CNDS desenvolupem tecnologies de IoT, Intel·ligència artificial, Blockchain i contractes intel·ligents per a analitzar dades, extreure informació i promoure la sostenibilitat i l'economia circular.
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
IoT / Sensors; Big Data + IA; DLT / Blockchain; Simulació / bessó digital; Reciclatge i valorització
IoT, intel·ligència artificial, digital twins, edge/cloud, blockchain, sostenibilitat, economia circular


El Centre de Disseny i Optimització de Processos i Materials, DIOPMA, és un centre de recerca científica de la Universitat de Barcelona, format al Departament de Ciència dels Materials i Química Física. El centre DIOPMA està integrat per un equip multidisciplinari de doctors, llicenciats i enginyers.
Universitat de Barcelona (UB)
Materials de frontera; Materials sostenibles; Fabricació additiva; Reciclatge i valorització; Bateries i emmagatzematge
Materials; caracterització; economia circular; valorització; medi ambient; residus; subproductes; energia; emmagatzematge d’energia tèrmic; impressió 3D


El grup “Data Science & IA” de la UB representa la confluència de diversos grups de recerca de la Universitat de Barcelona, situats a la Facultat de Física i a la Facultat de Matemàtiques i Informàtica, amb l’objectiu de sumar sinèrgies i tenir massa crítica per abordar projectes de transferència tecnològica en l’àmbit de la Ciència de Dades i la Intel·ligència Artificial.
Universitat de Barcelona (UB)
Big Data + IA; Medicina personalitzada; Digital Health; Vehicle connectat / autònom; Smart city
Ciència de dades; intel·ligència artificial; sistemes complexos; dades massives; analítica


L'EDDU (Early Drug Discovery Unit) és una unitat de la Universitat de Barcelona especialitzada en les primeres fases del descobriment de fàrmacs, amb capacitats tecnològiques en disseny computacional, síntesi orgànica i desenvolupament d'assajos biofísics.
Universitat de Barcelona (UB)
Biotecnologia; Òmiques; Disseny nous medicaments / vacunes; Foodtech
Escanejat virtual; ligandability; química mèdica; hit-to-lead; síntesi orgànica; síntesi APIs, caracterització impureses; desenvolupament assajos; tècniques biofísiques; protecció intel·lectual; degradadors; moduladors al·lostèrics


El centre ENG4BIO-PBI&PPF integra els Laboratoris de Prestació de Serveis Plataforma de Biotecnologia Industrial i la Planta Pilot de Fermentació de la UAB, i és membre del consorci europeu IBISBA, infraestructura de recerca en biotecnologia industrial. La seva expertesa es centra en el desenvolupament integral i explotació de plataformes de bioproducció microbianes i enzimàtiques.
Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Biotecnologia; Descarbonització; Química verda; Catàlisi i biocatàlisi; Bioeconomia
Biotecnologia industrial; biotecnologia microbiana; enginyeria de bioprocessos; enginyeria metabòlica; biologia sintètica; biocatàlisi; química verda; sistemes multienzimàtics; bioeconomia circular; captura i utilització de carboni; biomanufacturació; escalat de bioprocessos


El grup eXiT és un grup de l’Institut d’Informàtica i Aplicacions de la UdG. L’activitat del grup és la recerca i desenvolupament de tècniques per la supervisió i suport a la presa de decisions a partir de dades així com el disseny d’arquitectures de registre distribuït per a recollida, accés i registre de dades.
Universitat de Girona (UDG)
Big Data + IA; IoT / Sensors; DLT / Blockchain; Smart grid / Xarxes distribuides; Digital Health
Intel·ligència artificial; mineria de dades; aprenentatge automàtic; suport a la presa de decisions; supervisió; monitorització; predicció; optimització; smartgrids; eficiència energètica; smart cities; medicina i healthcare; serveis de salut personalitzats; arquitectures de registre distribuït; blockchain; certificació de dades


El GILAB és el Laboratori de Gràfics i Imatge de la Universitat de Girona amb més de dues dècades d’experiència en tècniques de processament de dades, d’imatge i vídeo, visualització científica, entorns de formació on-line i desenvolupament de jocs seriosos amb alta capacitat de transferència tecnològica.
Universitat de Girona (UDG)
Big Data + IA; Tec. Immersives i entreteniment digital; Digital Health; Dispositius mèdics; Simulació / bessó digital
Serious games; xstended realities; eye-tracking; entorns de simulació; e-learning; eines de correcció automàtica; processament d’imatge; imatge mèdica; control d’entorns robotitzats; big data; intel·ligència artificial; aprenentatge automàtic; visualització científica; analítica visual; anàlisi de trajectòries


GREIA és un grup de recerca interdisciplinar, amb base en l’energia, la intelꞏligència artificial i l’enginyeria química, treballant conjuntament per assolir objectius més ambiciosos i abordar problemes complexes.
Universitat de Lleida (UdL)
Energia neta; Smart grid / Xarxes distribuides; Energy harvesting; Descarbonització; Big Data + IA
Interdisciplinarietat; energia; intelꞏligència artificial; explicabilitat; enginyeria química; emmagatzematge d’energia tèrmica; canvi climàtic; sostenibilitat; innovació


El GTQ (Grup de Transductors Químics) és un grup de recerca del Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC). La seva missió és trobar solucions als reptes de l'anàlisi en líquids utilitzant components i sistemes fabricats amb tecnologia de microelectrònica i fotònica integrada.
Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC)
IoT / Sensors; Fotònica / Quàntica; Tecnologies del cicle de l'aigua; Microelectrònica i nanoelectrònica; Agritech
Anàlisi química; transductors electroquímics; transductors òptics; sensors químics; biosensors; test ràpids; monitorització; fotònica integrada; microfluídica; lab-on-a-chip; microsystemes


GTS és un centre líder en biomedicina (biomaterials dentals, predicció de la urolitiasi), ciències ambientals (especiació de contaminants), agroalimentació (aliments funcionals) i instrumentació analítica (hibridació). Uneix el món acadèmic i la indústria a través de les sinergies de TECNIO, oferint solucions d'R+D clau en mà i gestió de projectes per oferir avantatges competitius, reduir el risc d'inversió i impulsar la innovació.
Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Biotecnologia; Foodtech; Materials sostenibles; Reciclatge i valorització; Tecnologies del cicle de l'aigua
Tecnologies de tractament d'efluents i sòls; tractament d'aigües contaminades i sediments; vigilància ambiental i especiació química; tècniques analítiques de sincrotró; desenvolupament de biomaterials dentals; solucions de remineralització i blanquejament dental; predicció del risc d'urolitiasi i anàlisi de càlculs renals; desenvolupament d’aliments funcionals; solucions de traçabilitat i seguretat alimentària; caracterització farmacèutica i de biomaterials; còctels químics anticancerígens i antivirals; innovacions ambientals i sanitàries patentades; biotecnologia dels aliments; química analítica per a la salut i el medi ambient
Total de pàgines: 4