ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Dubai
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Dubai

Vols fer negoci als països del Golf Pèrsic?

Vols portar la teva empresa als països del Golf? Vols trobar-hi nous clients i col·laboradors? Des de l'oficina de Dubai ajudem la teva empresa a fer negoci a països com els Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Líban, Jordània, Kuwait, Oman o Bahrain.

La teva oficina a Dubai

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Dubai està dirigida per Mireia Sitjas. Formada en Econòmiques i amb una ampla experiència internacional en empreses i entitats financeres.

L'oficina exterior de Catalunya a Dubai es completa amb tres consultors més i es va obrir l’any 1992 per facilitar l’accés de les empreses catalanes a uns mercats singulars i amb molt de potencial, com són els països del Golf Pèrsic.

L’oficina de Dubai treballa especialment amb empreses dels àmbits dels sistemes industrials, les indústries de l’experiència, les del disseny i les de química, energia i recursos. A més de projectes de cerca de nous clients, contactes i estudis de mercat, l’oficina de Dubai funciona especialment com a plataforma empresarial per a empreses que volen establir-se als països del Golf i aprofitar-ne les oportunitats.

Dubai

Ubicació

Al Fattan Currency House, DIFC

Tower 1, Office 708A

P.O. Box: 507070 Dubai

Emirats Àrabs Units