ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La botiga online de luxe alemanya Mytheresa obre un nou ‘hub’ tecnològic a Barcelona amb capacitat per a 70 treballadors

Les noves oficines de 700m2 ubicades a la Rambla de Catalunya de Barcelona se centraran en el desenvolupament de tecnologia i serveis

02/09/2020 10:30
Mytheresa
  • Per establir-se a Catalunya l’empresa ha rebut el suport d’ACCIÓ i Barcelona Activa.
  • Mytheresa treballa amb més de 250 marques de luxe i disseny internacionals i distribueix a més de 140 països.

La botiga online de luxe alemanya Mytheresa ha obert un hub tecnològic a la Rambla Catalunya de Barcelona que acollirà fins a 70 treballadors. El hub tecnològic de l’empresa alemanya a Barcelona se centrarà en el desenvolupament de tecnologia i serveis amb la contractació de professionals dels àmbits de les TIC, el màrqueting i el disseny, entre d’altres.

Per establir-se a Catalunya l’empresa ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa. Segons ACCIÓ, hi ha actualment més de 1.150 filials d’empreses alemanyes establertes a Catalunya.

Segons el president de Mytheresa, Michael Kliger, “estem molt entusiasmats amb l’obertura de les oficines de Mytheresa a Barcelona, que ha emergit com un dels hubs tecnològics líders a Europa i ofereix un pol únic de talent internacional. L’accés directe a l’escena tecnològica de Barcelona que es troba en creixement té molt valor per a l’expansió continuada, exitosa i global de MyTheresa”. Actualment, una trentena de persones ja treballen en aquest nou hub, que consolida el compromís de l’empresa alemanya amb Barcelona, on va obrir unes primeres oficines l’any 2018.

Amb seu central a Munic (Alemanya), Mytheresa, fundada l’any 2006, compta amb més de 700 treballadors i unes vendes netes de 377 milions d’euros globalment. L’empresa treballa amb més de 250 marques internacionals de moda de luxe i distribueix a més de 140 països.