ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa catalana Intesis Software presenta al MWC nous dispositius per a la seva aplicació remota de control de la llar

Nota de premsa d’ACCIÓ
  • L'app IntesisHome desenvolupada per l’empresa d’Igualada permet a l’usuari programar i controlar remotament la climatització de la seva llar mitjançant el telèfon intel·ligent, la tauleta o Internet.
  • Intesis Software és una de les 60 empreses i centres catalans que seran presents al Mobile World Congress dins l’estand Catalonia de la Generalitat.
  • L’empresa de l’Anoia, que preveu incrementar prop d’un 40% la seva facturació aquest 2015, comercialitza la seva aplicació a Europa, l’Orient Mitjà, Austràlia i Amèrica.

Dia, 4 de març de 2015. – L’empresa catalana Intesis Software presenta durant el Mobile World Congress nous dispositius que milloren la seva aplicació remota IntesisHome de control de la climatització de la llar a través dels telèfons intel·ligents, les tauletes o Internet. Aquesta aplicació permet engegar, apagar o programar la calefacció o l’aire condicionat de forma remota, saber-ne el consum elèctric de l’aparell o ser avisat en cas d’algun problema de l’aparell.

Com explica Josep Cerón, CEO d’Intesis Software, “IntesisHome és l’únic sistema al núvol capaç de proporcionar un control dels aparells d’aire condicionat i bombes de calor de diferents marques amb una interfície de control comú. És ràpid, fàcil d’utilitzar, amigable i amb moltes funcionalitats i possibilitats”.

En el Mobile World Congress, Intesis Software presenta les millores que ha desenvolupat més recentment com una API (Application Programming Interface) pública que obre el sistema perquè un tercer pugui controlar l’aire condicionat o bomba de calor, a través de comunicació encriptada i segura, i sempre amb el consentiment de l’usuari d’IntesisHome. Una altra novetat és la integració amb el sistema IFTTT mitjançant el qual es pot interactuar amb l’aparell d’aire condicionat des de simples receptes que pot configurar el propi usuari, per exemple, engegar automàticament l’aire condicionat quan l’usuari està arribant a casa o quan a l’exterior s’arriba a una determinada temperatura. A més, aquest 2015, s’inclourà també un sistema d’alertes a través del correu electrònic i de missatges “push” en el mòbil si la temperatura supera uns certs llindars o si l’aparell s’apaga, per exemple, perquè tal que l’usuari pugui actuar.

Intesis Software, que és una de les 60 empreses i centres catalans presents a l’estand Catalonia aquest 2015, presenta la seva aplicació per segon any consecutiu des de l’espai de la Generalitat a la fira de telefonia mòbil MWC.

L’empresa d’Igualada preveu incrementar prop d’un 40% la seva facturació d’aquest 2015 assolint els gairebé 6 milions d’euros amb les vendes de l’aplicació IntesisHome que comercialitza a Europa, l’Orient Mitjà, Austràlia i Amèrica.

L’empresa catalana Intesis Software presenta al MWC nous dispositius per a la seva aplicació remota de control de la llar