ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Felip Puig entrega al Renault Twingo el premi de millor cotxe de l’any per l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya

En un acte al Badalona Centre Internacional de negocis (BCIN), l’APMC també ha guardonat el director de SEAT Espanya, Mikel Palomera, com a millor directiu de l’any 2015

10/03/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha entregat aquest dimarts al Renault Twingo el premi de millor cotxe de l’any a Catalunya 2015 per l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya (APMC). El premi l’ha recollit Ricardo Gondo, director de Renault Iberia. En un acte al Badalona Centre Internacional de negocis (BCIN), l’APMC també ha guardonat el director de SEAT Espanya, Mikel Palomera, com a millor directiu de l’any 2015.

Puig, acompanyat pel director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, ha ressaltat durant l’entrega de premis la importància del sector de l’automòbil per a l’economia catalana, subratllant que aquesta indústria “genera més d’un 7% de la riquesa del país i 100.000 llocs de treball directes i indirectes”. El conseller ha destacat la presència a Catalunya de SEAT i Nissan i les infraestructures de “primer nivell” com el Circuit de Catalunya o IDIADA.

Felip Puig ha assegurat que “la indústria és la nostra gran prioritat, és el motor de la nostra economia, genera llocs de treball de qualitat i és l’element tractor de la innovació i el desenvolupament d’un model econòmic de més compromís social”.

L’any passat, l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya va premiar el SEAT León com a millor cotxe de l’any 2014 i Guillermo Fadda d’Audi Espanya com a millor directiu.

Felip Puig entrega al Renault Twingo el premi de millor cotxe de l’any per l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya