ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Eurecat completa l'estructura del seu patronat i es marca l'objectiu de facturar 60 milions d'euros el 2016

Aquest dilluns el patronat ha aprovat l’entrada de Simon Holding i Indulleida en aquest òrgan de govern que ara ja compta amb 14 companyies, confirmant el lideratge de les empreses en aquest nou model de centre

20/07/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Aquest dilluns el patronat ha aprovat l’entrada de Simon Holding i Indulleida en aquest òrgan de govern que ara ja compta amb 14 companyies, confirmant el lideratge de les empreses en aquest nou model de centre.
  • El patronat del centre també ha aprovat nomenar com a nou president Xavier Torra i ha donat llum verda el Pla de Centres 2015-2016, que contempla el suport econòmic de la Generalitat: s’atorgaran 10 milions d’euros enguany i 20 milions d’euros el 2016.
  • El patronat d’Eurecat, centre resultant de la fusió dels centres tecnològics avançats de Catalunya, preveu l’any vinent facturar 60 milions d’euros i que 1.000 empreses accedeixin als seus serveis.

Barcelona, 20 de juliol de 2015.– El patronat d’Eurecat, el centre proveïdor de tecnologia industrial de Catalunya, ha aprovat aquest dilluns l’entrada de Simon Holding i Indulleida en aquest òrgan de govern. D’aquesta manera es completa l’estructura del patronat, que compta amb la presència de 14 companyies catalanes, dels centres tecnològics avançats i de la Generalitat de Catalunya. Eurecat també comptarà amb la col·laboració d’altres centres i universitats –com el CIT-UPC, el CTNS, el CTQT, el CIMNE- per completar l’oferta de tecnologia diferencial a les empreses.

Les altres companyies presents en aquest ens són Carinsa, Circuitor, ICL Iberia (Iberpotash), Sener, Relats, Comexi, Condor, Hewlet Packard, Hipra, Reig Jofré, Digital Legends i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Amb aquest pas es confirma el lideratge de les empreses en aquest nou model de centre, que té l’objectiu d’impulsar l’accés de les pimes a alts nivells d’innovació. Durant el patronat d’aquest dilluns també s’ha aprovat nomenar Xavier Torra com a nou president del centre. Membre del Consell de Simon Holding i enginyer de formació, Torra presidirà Eurecat amb l’objectiu que el centre facturi l’any vinent 60 milions d’euros i que 1.000 empreses accedeixin als seus serveis.

Igualment, l’òrgan de govern d’Eurecat també ha donat llum verda al Pla de Centres 2015-2016, que contempla el suport econòmic de la Generalitat a Eurecat per un import de 10 milions d’euros aquest 2015 i de 20 milions d’euros l’any vinent. Pel Govern català, la integració dels centres tecnològics avançats de Catalunya és una aposta de país a llarg termini. L’objectiu és que el centre proveeixi les empreses amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per solucionar les seves necessitats d'innovació i impulsar la seva competitivitat.

Eurecat completa l'estructura del seu patronat i es marca l'objectiu de facturar 60 milions d'euros el 2016