ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

El Govern aprova l'ajut a Eurecat emmarcat en el Pla de Centres 2015-2016

El patronat d’Eurecat ja va donar llum verda al Pla de Centres 2015-2016 la setmana passada, que contempla el suport econòmic de la Generalitat per valor de 10 milions d’euros enguany i 20 milions d’euros el 2016

28/07/2015 03:15
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • El patronat d’Eurecat ja va donar llum verda al Pla de Centres 2015-2016 la setmana passada, que contempla el suport econòmic de la Generalitat per valor de 10 milions d’euros enguany i 20 milions d’euros el 2016.
  • Els recursos es destinaran a noves línies d’innovació industrial d’acord amb les tendències del mercat per tal de desenvolupar noves tecnologies i coneixements.

El Govern català ha aprovat avui l’aportació econòmica a Eurecat en compliment del Pla de Centres 2015-2016, que ja va rebre el vistiplau del patronat d’Eurecat la setmana passada. Aquest acord contempla que la Generalitat, a través d’ACCIÓ, destini al centre 10 milions d’euros enguany i 20 milions d’euros el 2016.

D’aquesta manera s’impulsa l’activitat d’Eurecat, que ja ha completat els darrers passos per consolidar-se com el centre proveïdor de tecnologia industrial de referència a Catalunya amb una clara vocació de servei a les pimes. El centre destinarà aquests recursos a noves línies d’innovació industrial d’acord amb les tendències del mercat per tal de desenvolupar noves tecnologies o coneixements que encaixin amb les necessitats de les empreses catalanes.

L’objectiu d’Eurecat és facturar més de 60 milions d’euros l’any vinent i que més de 1.000 empreses catalanes accedeixin als seus serveis. És a dir, que les pimes tinguin accés a alts nivells d’innovació a través de la transferència de tecnologia diferencial i coneixement avançat per solucionar les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat.

Eurecat és un dels agents del nou model TECNIO, que ha deixat de ser una xarxa de centres per convertir-se en un segell que atorga la Generalitat als agents catalans que ofereixen tecnologia diferencial a les pimes.

El Govern aprova l'ajut a Eurecat emmarcat en el Pla de Centres 2015-2016