ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa italiana de consultoria i serveis per a l’exportació Co.Mark tria Barcelona per obrir la seva primera oficina fora d’Itàlia

En l’obertura de la filial catalana, l’empresa italiana ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversió estrangera de la Generalitat, Catalonia Trade & Investment.

04/10/2015 10:47
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • En l’obertura de la filial catalana, l’empresa italiana ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversió estrangera de la Generalitat, Catalonia Trade & Investment.
  • Amb àmplia presència a tot Itàlia, Co.Mark vol estendre els seus serveis a l’Estat espanyol des de la filial de Barcelona.
  • Aquest 2015, ja amb les vendes de la filial catalana, Co.Mark preveu incrementar un 20% els 15 milions d’euros que va facturar l’any anterior.

Barcelona, 4 d’octubre de 2015.– L’empresa italiana de consultoria i serveis per a l’exportació Co.Mark S.p.a. ha obert una filial a Barcelona des de la qual vol estendre els seus serveis a l’Estat espanyol. Es tracta de la primera oficina que Co.Mark obre fora del seu país i, per aquest projecte, ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversió estrangera d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat.

Alessandro Ingarsia, responsable de l’oficina de Co.Mark a Barcelona, explica que l’empresa italiana ha escollit Barcelona per obrir la primera filial fora del seu país perquè “Barcelona i Catalunya són àrees amb mentalitat empresarial i cultural molt semblant a la italiana. La dimensió mitjana de les pimes és semblant, així com la seva capacitat productiva”. Ingarsia veu bones opcions de créixer al nostre país ja que “com moltes de les italianes, hi ha pimes catalanes que comencen a exportar”.

Co.Mark compta amb més de 150 treballadors i 20 oficines a Itàlia a través de les quals el seu àmbit de cobertura arriba a tot el país. La companyia italiana preveu que aquest 2015 la seva facturació assoleixi els 18 milions d’euros superant en un 20% els 15 milions del 2014. Per aconseguir aquest objectiu, Co.Mark comptarà amb els ingressos de la seva nova filial a Catalunya.

Co.Mark és una empresa de consultoria i serveis per a l’exportació especialitzada en la cerca de nous clients i en la creació de xarxes de vendes. L’empresa italiana posa a l’abast dels seus clients gestors que intervenen en diferents nivells organitzatius de l’empresa a partir de l’elecció de l’estratègia. Aquests gestors, donen suport al client des de la posada en marxa de les negociacions comercials fins a la definició de les comandes.

L’empresa italiana de consultoria i serveis per a l’exportació Co.Mark tria Barcelona per obrir la seva primera oficina fora d’Itàlia