ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Generalitat presenta els instruments de finançament internacional alternatius a la banca davant els empresaris de la Catalunya Central

El taller ha fet èmfasi en instruments com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies

07/10/2015 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • El taller ha fet èmfasi en instruments com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.
  • Es tracta de la segona sessió del cicle de Tallers de Finançament Internacional que va començar el mes passat i que s’estendrà fins a finals d’any arreu de Catalunya.
  • La Generalitat preveu que el cicle arribi a més de 200 empresaris que busquen finançar el creixement de les exportacions, la creació de filials a l’exterior o l’obertura a nous mercats.

Manresa, 7 d’octubre de 2015.- La Generalitat ha presentat avui a Manresa els instruments de finançament internacional alternatius als bancaris davant els empresaris de la Catalunya Central. Es tracta de la segona sessió del Cicle de Tallers de Finançament Internacional que, avui a la capital del Bages, han organitzat la Cambra de Manresa i ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat. La sessió s’ha celebrat a la seu de la Cambra de Comerç de Manresa.

Durant la jornada, s’ha posat èmfasi en instruments com el crowdlending (finançament col·lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies. Aquests instruments financers han estat presentats per Marta Navarro, consultora de Finançament Alternatiu d’ACCIÓ; Paulino de Evan, cofundador de Finanzarel, i Joan Pelegrí, agent exclusiu de CESCE.

Aquest nou cicle tindrà lloc arreu de Catalunya fins a finals d’any i espera reunir més de 200 empresaris que busquen finançar el creixement de les exportacions, la creació de filials a l’exterior o l’obertura a nous mercats. Les properes sessions previstes seran a Cabrera de Mar (14/10), Lleida (20/10), Gavà (21/10), Martorell (22/10), Tortosa (27/10), L’Hospitalet de Llobregat (10/11), Valls (17/11), Granollers (18/11), Cardedeu (20/11) i Parets del Vallès (25/11), entre d’altres.

La Generalitat presenta els instruments de finançament internacional alternatius a la banca davant els empresaris de la Catalunya Central