ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa nord-americana de videojocs Scopely anuncia que duplicarà els treballadors de les oficines de Barcelona

Scopely augmentarà el seu espai d'oficines a la capital catalana, on actualment hi treballen 60 persones, i potenciarà el talent tècnic i artístic, així com l’anàlisi de dades i l’atenció al client.

Scopely
  • Fundada el 2011 i amb seu central a Los Ángeles, Scopely va obrir la seva oficina de Barcelona l’any 2017.
  • El projecte d’Scopely a Barcelona ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement.

La companyia nord-americana Scopely, del sector dels videojocs, ha anunciat els seus plans de creixement a Barcelona, que preveuen doblar el nombre de treballadors actuals i incrementar l’espai del seu centre. La companyia va obrir la seva oficina a la capital catalana el 2017, que compta actualment amb 60 treballadors.

L’anunci s’ha fet en el marc d’una reunió de treball del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, amb responsables de l’empresa a Silicon Valley. El cap de l’Executiu ha destacat que, anuncis com el que ha fet avui Scopely, evidencien que “Catalunya es converteix en un referent mundial per les empreses tecnològiques i en una zona de prioritat a l’hora d’establir-se a Europa”.

La nova expansió d'Scopely ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement. La companyia planeja expandir l'equip a Barcelona en múltiples àrees d'especialització potenciant el talent tècnic i artístic, així com l’anàlisi de dades i l'atenció al client.

Durant la inauguració de l'oficina de Barcelona el 2017, el president d’Scopely, Javier Ferreira, va afirmar: "l'oficina de Barcelona serveix com a eix important del creixement continuat i l'expansió global de Scopely". Ara, amb aquest anunci, el director d’operacions de l'empresa, Pere Torrents, ha afegit: "Scopely Barcelona ha atret un alt talent de tot Europa per contribuir a la nostra plataforma tecnològica, serveis comunitaris i projectes creatius, i ha reclutat treballadors que han passat anys a l’estranger per tornar a casa, a Catalunya. L’any passat vam experimentar un creixement massiu, tant amb nous jocs per a mòbil com en franquicies sostingudes, i planifiquem aumentar més del doble el nostre equip local de 60 persones per donar suport a aquest creixement continuat”.

Fundada el 2011, Scopely, amb seu a Los Angeles i socis a 8 països, crea i desenvolupa jocs per a mòbils com Star Trek Fleet Command, Looney Tunes World of Mayhem i Walking Dead: Road to Survival. A Barcelona, l'empresa ha participat en esdeveniments com el Mobile World Congress 4YFN i el saló Barcelona Games World.

En concret, l'empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l'àrea dedicada a l'atracció d'inversió estrangera. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i una xarxa de 40 oficines de comerç exterior i d'inversió del món per atraure nous projectes d'inversió estrangera a Catalunya.

Fundada el 2011, Scopely, amb seu a Los Angeles i socis a 8 països, crea i desenvolupa jocs per a mòbils