ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa catalana Shoulderpod presenta al MWC l’evolució d’un accessori per a mòbils que utilitza la BBC i ven Apple

L’empresa catalana Shoulderpod presenta al MWC l’evolució d’un accessori per a mòbils que utilitza la BBC i ven Apple

21/02/2016 12:58
Nota de premsa d’ACCIÓ
  • Aquests nous productes són el R1 Pro i R1 Go que són l’evolució del S1.
  • L’empresa compta amb grans clients com la cadena de televisió britànica BBC i la irlandesa RTE que ja fan servir els seus productes pel conegut mobile journalism. Els productes de l’empresa catalana són distribuïts a través de les Apple Stores i la botiga oficial d’Apple online.
  • Shoulderpod és una de les 60 empreses catalanes que s’ubicaran a l’Estand Catalonia de la Generalitat al Mobile World Congres (MWC), que se celebra a Barcelona entre el 22 i el 25 de febrer.

L’empresa catalana Shoulderpod presenta al Mobile World Congress l’evolució d’un accessori per a mòbils que utilitza la BBC i que ven Apple. Aquesta evolució són el R1 Pro i R1 Go, dos accessoris per a mòbils que són l’evolució de l’S1. Es tracta d’un trípode per a mòbils que disposa de tres funcions especialment dissenyades per a fotògrafs, càmeres i periodistes.

L’empresa Shoulderpod compta amb grans clients com la cadena de televisió britànica BBC i la irlandesa RTE que fan servir els seus productes pel conegut mobile journalism.

Apple és el distribuïdor oficial dels accessoris mòbils de Shoulderpod. Els productes de l’empresa catalana d’accessoris professionals per a smartphones són distribuïts a través de les Apple Stores i la botiga oficial d’Apple online.

Shoulderpod aposta per la innovació en el posicionament de producte mitjançant un procés de producció gairebé artesanal i amb la marca Barcelona. L’empresa catalana s’ha especialitzat en el disseny i la fabricació d’accessoris professionals per telèfons intel·ligents. Aquests accessoris permeten treure rendiment a la càmera i utilitzar-la a nivell professional.

Shoulderpod s’ha internacionalitzat per tot al món, assolint unes vendes del 95% a l’exterior. Actualment els principals mercats són Europa i el Pròxim Orient. L’empresa compta amb grans clients com la cadena de televisió britànica BBC i la irlandesa RTE que fan servir els seus productes pel conegut mobile journalism.

Shoulderpod és una de les 60 empreses catalanes que s’ubicaran a l’Estand Catalonia de la Generalitat al Mobile World Congres (MWC), que se celebra a Barcelona entre el 22 i el 25 de febrer. “Esperem que aquest a edició ens ajudi a consolidar-nos al mercat com a empresa referent del sector d’accessoris de telefonia mòbil, a més d’aconseguir establir vincles comercials i una major projecció internacional”, explica Enric Frisancho, fundador de Shoulderpod.

L’empresa catalana va tancar el 2015 amb una facturació de 325.000€. “De cara al 2016 tenim previst seguir creixent de cara al mercat exterior i sobretot, volem aterrar al mercat americà de forma directa, seguint amb la mateixa línia d’innovació pel que fa a la producció i expandint-nos internacionalment, obrint-nos a altres mercats”, declara Frisancho.

ACCIÓ és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat de Catalunya. Impulsa la millora del teixit empresarial català a través del binomi internacionalització-innovació, posant a disposició de l’empresa 36 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya que donen cobertura a més de 90 mercats. A més, assessora les empreses catalanes perquè aconsegueixin finançament, les ajuda a créixer mitjançant programes de capacitació i les orienta en matèria de clústers. També és responsable, a través de l’àrea Catalonia Trade & Investment, d’atreure inversions estrangeres a Catalunya.

L’empresa catalana Shoulderpod presenta al MWC l’evolució d’un accessori per a mòbils que utilitza la BBC i ven Apple