ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa de telecomunicacions Connectis obre un centre d’R+D a Catalunya i crea 13 llocs de treball

Amb l’obertura del centre a la capital catalana –un projecte que ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment- es començarà a desenvolupar un nou software per a empreses que es distribuirà a nivell internacional.

Imatge per defecte

•    Amb l’obertura del centre a la capital catalana –un projecte que ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment- es començarà a desenvolupar un nou software per a empreses que es distribuirà a nivell internacional. 

•    Connectis, que amb les oficines actuals a Barcelona i Sabadell compta amb 120 treballadors a Catalunya, forma part del grup alemany Aurelius Investment. 

•    La companyia ja ha implementat solucions TIC a entitats com el Consorci Sanitari de Terrassa, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Central Nuclear d’Ascó Vandellós, entre d’altres.

L’empresa Connectis, que pertany al grup alemany Aurelius Investment, ha creat 13 llocs de treball qualificats a Barcelona amb l’obertura d’un centre d’R+D que complementa les oficines de la companyia a la capital catalana i Sabadell. L’objectiu d’aquesta seu és crear, desenvolupar i comercialitzar a tot el món un nou software d’automatització de processos que permeti a tota una empresa compartir informació entre diferents sistemes i treballadors per agilitzar la gestió de dades i automatitzar esdeveniments crítics  garantint la seva comunicació. 

El projecte d’inversió de la companyia ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat. Aquests nous llocs de treball se sumaran als 120 treballadors de l’empresa ubicats a les oficines de Barcelona i Sabadell posades en marxa el 2007. 

Segons el CEO de la companyia, Graham Johnson, “l’obertura del centre d’R+D a Catalunya és clau per la nostra estratègia de desenvolupament de solucions d’integració de dades i aplicacions que permetin ajudar a les empreses a resoldre, d’una forma eficient, les necessitats de comunicació i col·laboració entre dispositius, sistemes i persones”. De fet, segons Johnson, “aquest centre serà un impuls transcendental per a portar als mercats nacionals i internacionals solucions innovadores sobre les quals hi ha una important i creixent demanda”. Connectis pertany a la família TIC del grup alemany Aurelius Investment, que compta amb 19 subsidiàries i centrals a Londres i Munich. Té uns ingressos anuals de 3 bilions d’euros. 

El nou programari, anomenat Smart Processing, tindrà usos en el camp sanitari per gestionar protocols de parades cardio-respiratòries o de situacions d’emergència en hospitals, per exemple. En aquest camp, està previst que l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Consorci Sanitari de Terrassa o el Consorci Mar Parc de Salut, entre d’altres, utilitzin aquest sofware. També tindrà aplicacions en el sector turístic, per controlar accessos i sistemes de vigilància; la indústria, per connectar diferents centrals d’alarma i automatitzar plans d’evacuació; o en l’àmbit de les infraestructures.

L’empresa de telecomunicacions Connectis obre un centre d’R+D a Catalunya i crea 13 llocs de treball