ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Els serveis d'ACCIÓ encaren el tancament de l'any

29/11/2017 09:00
Desembre 2017

Només en queda un. El mes de desembre tancarà el 2017 i posarà el títol de ‘definitius’ als números de l’any. Que aquests siguin millors o no tan bons dependrà de l’últim esforç que facis en els propers dies. Aprofita aquestes últimes setmanes per augmentar la teva competitivitat

Sí, tots sabem que el més fàcil és deixar-ho per a més endavant, “l’any que ve ja ho veurem”. Però aquella idea que fa temps que et ronda pel cap mereix una oportunitat. Per què no apostar ara per aquell projecte que sempre dius que un dia posaràs en marxa? Des de Startup Catalonia tens tot el suport per començar a emprendre. 

Les idees, però, no són exclusives dels emprenedors. També poden ser el punt d’inflexió per a qualsevol empresa. Què tens al cap? No t’ho guardis més! Si ens expliques la teva idea innovadora t’ajudarem a portar-la a la pràctica i t’assessorarem sobre la tecnologia que necessites per fer-la realitat. 

I si ja tens bones idees, per què no ensenyar-les al món? El desembre no és tan sols l’època de tornar a casa per Nadal, també és el millor moment per preparar les maletes i conquerir nous mercats. Dubtes entre diverses destinacions? No tens clar com atacar aquell país que se’t resisteix? Consulta’ns i et farem un pla a mida de les teves necessitats amb tota l’experiència de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions

Un cop tenim bones idees i mercats on exhibir-les, de vegades els maldecaps provenen de la butxaca. No desaprofitis una oportunitat de negoci per manca de benzina. Per evitar-ho, t’assessorem perquè trobis el finançament que més s’ajusta a les necessitats del teu projecte. 

I si el teu bon propòsit per a l’any nou és posar en forma la teva empresa, t’oferim les millors eines i companys de viatge. Troba el teu clúster i prepara’t a fons per a l’any que ve. Amb tot això, encara penses que queda poc per fer aquest any?

Fes negoci al MWC

Ja tornem a tenir a la vista una nova edició del Mobile World Congress. Com cada any, el Brokerage Event organitzat per ACCIÓ es convertirà en el millor espai per conèixer nous socis i impulsar la teva empresa. No ho deixis per a més endavant i reserva ja la teva plaça per al millor networking de la fira més important de l’any. Apunta’t al Brokerage!

Una empenta a la teva startup

Els inicis sempre són difícils, però amb una mica de suport la cosa millora. La teva startup pot rebre l’embranzida que necessita a través del Programa EMPENTA. Durant sis mesos i de forma totalment gratuïta gaudiràs de l’acompanyament necessari i especialitzat en àmbits clau com l’equip, el model de negoci i el finançament. Tot plegat de la mà dels millors mentors en una iniciativa organitzada per ESADECREAPOLIS i organitzada per ACCIÓ i Startup Catalonia. Tens temps fins al 15 de gener per apuntar-t’hi!

Per què no apostar ara per aquell projecte que sempre dius que un dia posaràs en marxa? Des de Startup Catalonia tens tot el suport per començar a emprendre