ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Una delegació de 9 empreses catalanes participa a la fira Viva Techonolgy de París per intensificar la col·laboració amb startups

ACCIÓ –l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa- ha organitzat una missió coincidint amb la celebració d’aquest esdeveniment, que reunirà fins divendres a la capital francesa més de 1.500 startups de tot el món.

24/05/2018 12:00
Fira Viva Technology
  • L’objectiu és que les empreses catalanes innovin a través de la creació de nous vincles i col·laboracions amb startups.
  • Paral·lelament a la participació a la fira, la delegació catalana, formada per 7 grans empreses i 2 startups, visitarà acceleradores corporatives franceses de referència, fons de capital risc, centres d’R+D de multinacionals i incubadores de la regió.

Una delegació de 9 empreses catalanes participa fins divendres en una missió empresarial a París organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa– mitjançant l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a París. L’objectiu del viatge empresarial és que les empreses intensifiquin els seus processos d’innovació mitjançant la creació de nous vincles i col·laboracions amb startups.

Durant la missió, la delegació empresarial participarà a la fira Viva Technology, un dels principals esdeveniments del sector de la innovació tecnològica i les startups a Europa. L’esdeveniment va reunir l’any passat 80.000 assistents d’un centenar de països, 8.000 dels quals eren startups i 1.400 inversors. En el marc de la Viva Technology les empreses catalanes podran assistir a activitats, conferències, seminaris i jornades per conèixer les noves tendències del sector de la tecnologia i la innovació. Enguany hi participaran empreses com Microsoft, Facebook, IBM, L’Oréal, Cisco, Mozilla o P&G, entre d’altres.

A banda de participar a l’esdeveniment, en el marc del viatge empresarial a París la delegació catalana visitarà acceleradores corporatives, centres d’R+D de multinacionals, fons de capital risc i  incubadores de la regió. A més, també s’han organitzat un centenar de reunions individualitzades amb startups i corporacions per potenciar la creació de nous vincles empresarials i col·laboracions.

Aquesta missió s’emmarca dins del programa ‘Innovar a través de startups’ d’ACCIÓ, que impulsa la col·laboració entre grans empreses i empreses emergents. Inclou diferents tipus d’actuacions com sessions de sensibilització i formació, ajuts per al disseny i implementació d’estratègies de col·laboració, i suport en la identificació de startups, entre d’altres.

Aquesta missió s’emmarca dins del programa ‘Innovar a través de startups’ d’ACCIÓ, que impulsa la col·laboració entre grans empreses i empreses emergents