ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

10 startups catalanes participen al The Next Web Amsterdam, un dels congressos tecnològics més importants d’Europa

Des d’avui i fins divendres, les empreses emergents s’ubicaran en un estand d’ACCIÓ per presentar els seus projectes i buscar socis i inversors en un esdeveniment que reunirà més de 15.000 assistents i companyies com Google, Intel, Vimeo, Nike o Microsoft.

The Next Web Amsterdam
  • Les startups participants són Bigle Legal, Byhours, Carnovo, Deliberry, Factorial, Mammoth Hunters, Marketeer, Shoppiday, Kompyte i Validated ID.
  • A més d’assistir al The Next Web Conference, les 10 startups catalanes participaran en una sessió de networking amb 175 empreses i inversors coorganitzada per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ a Amsterdam.

10 startups catalanes participen des d’avui i fins divendres al The Next Web Conference d’Amsterdam, un dels congressos tecnològics més importants que se celebren a Europa en el marc d’una missió organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa-. L’objectiu és que les empreses emergents catalanes presentin els seus projectes davant possibles socis, inversors i directius de grans corporacions tecnològiques en un esdeveniment que reunirà més de 15.000 participants de tot el món.

Les startups catalanes que participaran enguany al The Next Web Conference a través d’un estand d’ACCIÓ són Bigle Legal, Byhours, Carnovo, Deliberry, Factorial, Mammoth Hunters, Marketeer, Shoppiday, Kompyte i Validated ID, que ofereixen solucions tecnològiques per a àmbits tan diversos com el legal, l’hoteler, el retail o els recursos humans

Aquest 2018 l’esdeveniment comptarà amb la presència de directius de Google, Intel, Vimeo, WIRED, Nike, Huawei, Logitech, WeTransfer, Microsoft i Booking, entre d’altres. Durant els 3 dies de durada del congrés se celebraran ponències, grups de treball i sessions de networking per analitzar quines són les principals tendències tecnològiques en l’àmbit digital que determinaran els nous projectes de les startups.

D’altra banda, a més d’assistir al The Next Web Conference, les 10 startups catalanes també participaran en una jornada de networking coorganitzada per ACCIÓ amb més de 175 empreses i inversors de l’ecosistema digital d’Amsterdam. De fet, amb l’objectiu d’impulsar els ecosistemes de startups de Catalunya i els Països Baixos i la cooperació tecnològica entre ambdós territoris, la Generalitat de Catalunya va obrir l’any passat a través d’ACCIÓ l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions d’Amsterdam.

Les empreses emergents catalanes que viatgen aquesta setmana a Amstedam formen part de les més de 1.250 startups identificades pel directori Barcelona & Catalonia Startup Hub elaborat per ACCIÓ. A nivell agregat aquestes empreses generen prop de 12.000 llocs de treball i tenen una facturació de 1.100 milions d’euros.

La Generalitat de Catalunya va obrir l’any passat a través d’ACCIÓ l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions d’Amsterdam per impulsar els ecosistemes de startups de Catalunya i els Països Baixos i la cooperació tecnològica entre ambdós territoris.