ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Una delegació de startups catalanes participa a la fira RISE de Hong Kong, una de les més importants del sector tecnològic a l’Àsia

L’objectiu de la missió empresarial organitzada per ACCIÓ és que les empreses catalanes presentin els seus projectes davant potencials inversors i clients de l’ecosistema d’emprenedoria del continent asiàtic.

10/07/2018 11:00
Hong Kong
  • Les 7 startups catalanes participants al viatge empresarial són Airning, Gotaki Maps, Inari, Ionic AI, Medvisit, Sapenta i Submer Technologies.
  • La fira RISE, que reuneix 15.000 assistents d’un centenar de països, comptarà amb la presència de directius de multinacionals com Google, Amazon, Cisco, Microsoft, Tencent, Mercedes-Benz, Cathay Pacific i Samsung.

Una delegació de 7 startups catalanes participa fins divendres a la fira RISE de Hong Kong, un dels esdeveniments tecnològics més importants a l’Àsia en el marc d’una missió empresarial organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-, mitjançant l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ a Hong Kong. L’objectiu del viatge empresarial és que les empreses emergents catalanes presentin els seus projectes davant de potencials inversors i clients de l’ecosistema d’emprenedoria del continent asiàtic.

Les startups catalanes que participen a la missió són Airning, Gotaki Maps, Inari, Ionic Al, MedVisit, Sapenta i Submer Technologies, que treballen en diversos sectors com la robòtica, la intel·ligència artificial, els videojocs, l’IOT o el blockchain, entre d’altres. També compta amb la participació de l’associació Barcelona Tech City.

La fira RISE, que en l’edició anterior va reunir un total de 15.000 assistents d’arreu del món, comptarà amb la presència de directius de multinacionals com Amazon, Cisco, Microsoft, Tencent, Mercedes-Benz, Cathay Pacific i Samsung. Durant l’esdeveniment se celebraran ponències, conferències, xerrades, reunions B2B i sessions de networking per conèixer i analitzar les noves tendències del sector tecnològic a l’Àsia.

Paral·lelament a la fira, les startups participants seguiran una agenda individualitzada preparada per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ a Hong Kong per reunir-se amb possibles socis i clients de la regió. També s’ha organitzat un investor day amb l’objectiu que les empreses catalanes puguin presentar els seus projectes a grups inversors de Hong Kong.

Actualment hi ha més de 1.250 startups a Catalunya identificades a través del directori Barcelona & Catalonia Startup Hub elaborat per ACCIÓ. A nivell agregat aquestes empreses generen prop de 12.000 llocs de treball i tenen una facturació de 1.100 milions d’euros.