ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

10 empreses catalanes viatgen a Nova Orleans per participar al congrés de la indústria de l’aigua més important d’Amèrica del Nord

La delegació catalana participarà al congrés WEFTEC, que reunirà més de 1.000 expositors i 20.000 visitants a Nova Orleans (Louisiana, Estats Units).

01/10/2018 12:00
Fira WEFTEC
  • La missió, organitzada pel Departament d’Empresa i Coneixement a través d’ACCIÓ conjuntament amb el clúster Catalan Water Partnership, té l’objectiu que les empreses catalanes estableixin vincles amb potencials clients i socis i detectin noves oportunitats de negoci.

10 empreses catalanes participen des d’aquest dilluns i fins dijous a la fira WEFTEC a Nova Orleans, una de les més importants de la indústria de l’aigua a Amèrica del Nord, amb l’objectiu de buscar nous socis i clients i detectar noves oportunitats de negoci en aquest sector. Aquesta iniciativa s’emmarca en una missió empresarial organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- mitjançant l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Washington i en col·laboració amb el Catalan Water Partnership (CWP), el clúster català de l’aigua.

Les empreses catalanes que participen a la missió són Encofrados Alsina, Aplicat, Bluephage, Condorchem, Createch360º, Energy & Waste, Keiken, King Diamond, Remosa i SIGMADAF Clarifiers, que treballen en diversos camps de la indústria de l’aigua. A la fira les empreses comptaran amb un estand conjunt amb el Catalan Water Partnership (CWP), en el qual també hi haurà les empreses Tecnoturbines i STP Acuster.

La fira WEFTEC, que aquest any celebra la seva 91a edició, reunirà més de 1.000 expositors i 20.000 visitants. Durant els tres dies de durada de l’esdeveniment se celebraran diferents ponències i xerrades per donar a conèixer les tecnologies i tendències més avançades del sector. En aquestes jornades es tractaran diverses temàtiques de la indústria com el tractament de l’aigua, la reutilització, els sistemes de desinfecció o el control de la qualitat de l’aigua.

En el marc de l’esdeveniment, paral·lelament, s’ha organitzat una agenda individualitzada per les empreses catalanes i una sessió de networking amb companyies americanes del sector. A més, la delegació mantindrà amb entitats com l’American Water Works Association (AWWA), l’Environmental Protection Agency (EPA) i la Water and Wastewater Equipment Manufactures Association (WWEMA).

Les empreses catalanes participaran a una sessió de networking amb companyies americanes del sector