ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Missió de 8 empreses de les ciències de la vida i la salut al Canadà, un dels principals ecosistemes d’aquest àmbit al món

Toronto
  • La missió, que s’allargarà des d’aquest dilluns fins aquest dijous, s’ha fet coincidir amb la Toronto Health Innovation Week, que concentrà  a la ciutat centenars d’inversors, empreses, startups i líders del sector de tot el continent.

Una delegació de 8 empreses catalanes dels àmbits de les ciències de la vida i la salut participa aquesta setmana en una missió empresarial a Toronto (Canadà) per buscar nous clients, socis i inversors en un dels ecosistemes més avançats del món en aquest sector. La missió, organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa– en col·laboració amb el consolat del Canadà a Barcelona, Biocat i el clúster canadenc ToHealth!, compta amb la participació de les següents empreses: Adan Medical Innovation, Ahead Therapeutics, Althaia, INTERmedic, Inveready, Laboratorios Rubió, Mind the Byte i Reig Jofre.

El viatge empresarial s’ha fet coincidir amb la celebració de la Toronto Health Innovation Week, un dels principals esdeveniments del sector de la salut i les ciències de la vida al continent que reunirà centenars d’empreses, inversors i líders del sector a la ciutat durant una setmana. Així, durant quatre dies, Toronto concentrarà activitats, seminaris i jornades com el RESI 2018, el TOHealth Summit o el MaRS Healthckik.

En el marc de la Toronto Health Innovation Week les empreses catalanes podran conèixer les darreres tendències del sector i mantenir reunions B2B amb companyies canadenques dels àmbits de la biotecnologia, la farmàcia, els dispositius mèdics o el digital Health, així com amb fons de capital risc i hospitals. Paral·lelament a l’esdeveniment, la delegació també visitarà entitats i agents de referència locals com el Centre for Commercialization for Regenerative Medicine (CCRM) o el Healthcare Human Factors de l'Hospital General de Toronto.

Amb més de 30.000 investigadors, 17 facultats de medicina i 100 hospitals universitaris i instituts d’investigació, Canadà està considerat com un dels països que compten amb un ecosistema més desenvolupat en l’àmbit de les ciències de la vida. De fet, les 10 empreses farmacèutiques més grans del món operen en aquest mercat.

Les empreses participants són Adan Medical Innovation, Ahead Therapeutics, Althaia, INTERmedic, Inveready, Laboratorios Rubió, Mind the Byte i Reig Jofre.