ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa ELIX Polymers inverteix 4 milions d’euros per augmentar la producció de la seva planta de Tarragona

L’empresa destinarà aquesta inversió a l’optimització de les seves instal·lacions de fabricació de pols d’ABS, una matèria primera per elaborar components plàstics amb aplicacions en l’automoció, la salut o la fabricació d’aparells electrònics.

03/06/2018 11:00
Elix
  • Per aquest projecte d’inversió, ELIX ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa-.
  • ELIX, que es va fundar fa més de 40 anys i exporta el 90% de la seva producció, iniciarà el projecte d’expansió aquest 2018, amb la intenció que tingui també “un impacte positiu en la creació de llocs de treball”.

L’empresa ELIX Polymers, fabricant de materials termoplàstics, ha invertit 4 milions d’euros en la seva planta de Tarragona amb l’objectiu d’augmentar la producció i optimitzar les seves instal·lacions. Aquest projecte d’inversió d’ELIX ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa-.

L’empresa està especialitzada en la fabricació de resines d'acrilonitril butadiè estirè (conegut com ABS, segons la nomenclatura anglesa), i altres tipologies de termoplàstics. Concretament, a la planta de Tarragona, ELIX Polymers produeix pols d’ABS, la matèria primera per realitzar compostos d’aquest tipus de plàstic que s’utilitzen en l’àmbit industrial. La pols d’ABS s’utilitza en sectors com l’automoció, la salut i els equipaments mèdics, o en la fabricació d’electrodomèstics, aparells electrònics o joguines, entre d’altres.

Segons el Director d’Operacions i Desenvolupament de Nous Negocis d’ELIX Polymers, David Castañeda, “la decisió de localitzar aquest projecte a Tarragona és resultat de l’elevat nivell d’excel·lència que ha aconseguit aquesta planta de producció, que li permet gaudir d’un nivell d’eficiència i flexibilitat de referència per a aquesta indústria”. Castañeda destaca també que “la nova inversió en les instal·lacions, juntament amb aquelles realitzades en els últims anys, demostra el compromís d’ELIX Polymers amb el seu centre productiu de Tarragona”.

ELIX iniciarà el projecte d’expansió durant aquest 2018 i el consolidarà al llarg de l’any vinent, amb la intenció que tingui també “un impacte positiu en la creació de llocs de treball tant de manera directa com indirecta”. ELIX Polymers, fundada fa més de 40 anys, exporta el 90% de la seva producció, principalment a mercats europeus, i té presència també a Nord-Amèrica i Àsia.

 

D'acord amb l'empresa, "la nova inversió en les instal·lacions demostra el compromís d’ELIX Polymers amb el seu centre productiu de Tarragona”.

Serveis relacionats