ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

20 empreses catalanes participen amb estand als espais de la Generalitat a l’Smart City Expo World Congress 2018

Les empreses són Bismart; BusUp; Doxa; Etecnic; Fama Systems; iquadrat; IREC; Mass Factory; Parkunload; Plataforma Civiciti; Sensing Control; Shotl; The Social Coin; Tinkerers; Ubiquat i Unlimited Eng; i els centres tecnològics CTTC, Eurecat, i2CAT i Leitat

12/11/2018 10:00
l'estand de Catalunya al congrés al 2017
  • La Generalitat, a través d’ACCIÓ, organitza un any més un Brokerage Event en el marc del congrés, amb més de 1.300 reunions agendades entre empreses catalanes i internacionals

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement –des d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa-, del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i del Departament de Territori i Sostenibilitat, facilitarà la participació de 20 empreses i centres tecnològics catalans amb estand a l’Smart City Expo World Congress que se celebra entre demà i dijous al recinte de Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat.

Les empreses són Bismart; BusUp; Doxa; Etecnic; Fama Systems; iquadrat; IREC; Mass Factory; Parkunload; Plataforma Civiciti; Sensing Control; Shotl; The Social Coin; Tinkerers; Ubiquat i Unlimited Eng; i els centres tecnològics CTTC, Eurecat, i2CAT i Leitat. Tots ells estan inclosos al catàleg que ha editat la Generalitat, que també recull les empreses catalanes presents a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona, així com les ubicades a l’estand de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Durant el congrés, ACCIÓ –l’agència per la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- organitza com a node a Catalunya de la xarxa Europe Enterprise Network (EEN) de la Comissió Europea un Brokerage Event. Consisteix en l’organització d’entrevistes bilaterals de 20 minuts entre empreses/centres tecnològics catalans amb altres empreses o entitats de tot el món que assisteixen al congrés (també entre empreses estrangeres). Són reunions pre-agendades abans de l’esdeveniment amb l’objectiu de facilitar que les empreses catalanes accedeixin a contactes internacionals, trobin possibles socis per desenvolupar projectes innovadors i arribin a acords de cooperació internacional. Per a l’edició d’aquest 2018 s’han agendat més de 1.300 reunions amb la participació de 400 empreses provinents de 37 països, un 20% de les quals seran catalanes.

L’SCEWC és la fira i congrés més important del sector de les smart cities a escala internacional, on els sectors públic i privat es reuneixen per presentar i discutir les millors idees i solucions per a les ciutats intel·ligents. Des del seu inici, l’any 2011, l’SCEWC ha experimentat un gran creixement, fins arribar als més de 844 expositors i més de 700 ciutats participants de més de 120 països d’aquest 2018, en què està prevista l’assistència de més de 20.000 visitants.

L’SCEWC ha experimentat un gran creixement, fins arribar als més de 844 expositors i més de 700 ciutats participants de més de 120 països d’aquest 2018, en què està prevista l’assistència de més de 20.000 visitants.