ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa tecnològica francesa papernest obre seu a Barcelona i crearà 120 llocs de treball fins al 2019

Les noves oficines de la capital catalana, les primeres que obre l’empresa després de la seu central de París, ja compten amb un equip de 40 persones i la previsió és sumar-ne 80 més al 2019.

Papernest
  • papernest, fundada l’any 2015, ha comptat per aquest projecte amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.
  • La tecnològica francesa ofereix un servei digital gratuït que gestiona els tràmits administratius derivats d’una mudança com els contractes i subscripcions en àmbits com els com l’energia, internet, les assegurances o el canvi de correu postal.

L’empresa tecnològica francesa papernest ha obert a Barcelona la seva primera seu fora de França des d’on centralitzarà l’expansió de la seva activitat empresarial a l’Estat espanyol. L’obertura d’aquestes oficines suposarà la creació de 120 llocs de treball fins l’any vinent (l’empresa ja ha contractat 40 persones i preveu sumar-ne 80 més durant el 2019).

Per aquest projecte d’inversió, papernest ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-. Papernest inaugurarà les noves oficines aquesta tarda a les 18.30h al carrer Nicaragua, 50, de Barcelona.

D’aquesta manera, les oficines de la capital catalana complementaran la seu central de la companyia a París i duran a terme des de tasques de desenvolupament de negoci, el màrqueting o les operacions de papernest a l’Estat espanyol. L’empresa ofereix un servei digital gratuït que gestiona els tràmits administratius derivats d’una mudança. Així, centralitza les subscripcions i contractes en àmbits com l’energia, internet, les assegurances o el canvi de correu postal.

L’objectiu de l’empresa és que aquestes noves oficines “siguin una extensió de la seva activitat de França”, segons els fundadors de l’empresa, Philippe de la Chevasnerie i Benoit Fabre, i treballin en la mateixa línia de negoci que les oficines de París. Per a ells, “Barcelona és la millor ciutat per seguir desenvolupant el nostre negoci a Europa gràcies a la seva dimensió internacional i a la qualitat del seu ecosistema de startups, d’una riquesa difícil de trobar perquè suma professionals molt diferent amb molta experiència en l’àmbit tecnològic”.

Ens obrim a un nou mercat, amb un nou equip, però compartim el mateix objectiu de simplificar la vida a milions d’europeus”, subratlla Philippe de la Chevasnerie. L’empresa, amb seu central a París i fundada l’any 2015, compta actualment amb 200 treballadors a França, des d’on dona servei a 200.000 usuaris.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ