ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa danesa Hempel inverteix 6 milions d’euros i crea 30 llocs de treball amb l’obertura d’un nou centre d’R+D a Catalunya

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha inaugurat aquest dijous al matí les noves instal·lacions de 3.000m2, ubicades a Santa Perpètua de Mogoda

Hempel
  • Per a aquest projecte d’inversió, Hempel ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.
  • Hempel, amb una plantilla de 6.700 treballadors i presència en 80 països, es dedica a la fabricació i comercialització de pintura.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha inaugurat aquest dijous el nou centre d’excel·lència i R+D de l’empresa danesa Hempel a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). La multinacional, que es dedica a la fabricació i comercialització de pintura, ha invertit 6 milions d’euros en aquestes noves instal·lacions, que han suposat la creació de 30 llocs de treball i que donaran servei a tot el grup a escala internacional.

Per aquest projecte d’inversió, Hempel ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-. Amb aquest nou centre d’R+D la companyia danesa té l’objectiu de desenvolupar nous revestiments que endarrereixin la propagació del foc. Les instal·lacions consisteixen en un laboratori de 3.000m2, àrees de proves i oficines, i comptaran amb un equip de tècnics especialitzats en l’àmbit del foc, científics i enginyers.

Durant l’acte d’inauguració, la consellera Chacón ha assegurat que “la filosofia de Hempel encaixa perfectament amb l’estratègia de la Generalitat: una economia productiva, innovadora, sostenible, integradora i oberta al món: és la que volem potenciar”. La consellera d’Empresa i Coneixement ha destacat que “malgrat tots els condicionants, tenim claríssim que la voluntat de posicionar-nos a escala internacional i atreure noves inversions és la que ens marca la ruta a seguir”. A banda de la consellera Chacón, a l’acte també hi han participat l’Executive Vicepresident & Chief Operation Officer de Hempel, Lars Petersson, l’ambaixador de Dinamarca a l’Estat espanyol, Jens Kisling, i el primer tinent d’alcaldia de Santa Perpètua de Mogoda, Joan Alcántara.

Hempel, amb seu central a Kongens Lyngby (Dinamarca), està especialitzada en el desenvolupament de pintures i recobriments per a la protecció d’estructures i edificis dels àmbits industrial, naval i nàutic, els contenidors i la decoració. La multinacional té una plantilla global de 6.700 treballadors en 80 països, 28 fàbriques i 15 centres d’R+D.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.