ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ACCIÓ i l’ICAB col·laboren per impulsar la internacionalització de les empreses del sector jurídic

Ambdós organismes han signat un acord de col·laboració per intercanviar informació sobre la presència empresarial en mercats exteriors, organitzar jornades de formació per detectar oportunitats de negoci i per participar en missions empresarials i fires arreu del món.

28/03/2019 10:00
ACCIÓ i l'ICAB han signat un conveni de col·laboració

ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement- i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) han signat aquest dimecres un acord de col·laboració per impulsar la internacionalització de les empreses del sector dels serveis jurídics.

El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, i la degana de l’ICAB, Maria Eugènia Gay, han signat el document, que preveu la col·laboració entre ambdues entitats en l’intercanvi d’informació sobre la presència empresarial en mercats exteriors
–principalment de l’àmbit jurídic-, així com la celebració de jornades de formació per detectar oportunitats de negoci al món i l’organització de missions empresarials i fires. D’aquesta manera, ACCIÓ posarà a disposició de l’ICAB els seus programes i instruments d’impuls a la internacionalització, així com la seva xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions, des d’on es dissenyaran plans d’actuació específics per a cada mercat.

En el marc de la signatura de l’acord, l’ICAB ha celebrat aquest dimecres a la seva seu l’Acte per a la internacionalització de l'advocacia barcelonina, que ha comptat amb la presència del conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, i de la directora de la Unitat d’Internacionalització d’ACCIÓ, Cristina Serradell.

L'acord preveu l’intercanvi d’informació sobre la presència empresarial en mercats exteriors i la celebració de jornades de formació i altres activitats per detectar oportunitats de negoci al món