ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Una delegació de startups catalanes participa al The Next Web d’Amsterdam, un dels esdeveniments d’emprenedoria de referència a Europa

Més de 17.000 emprenedors, inversors i corporacions tecnològiques de tot el món assiteixen al congrés, que compta amb la participació de directius d’empreses com Google, Booking, Ford o WeTransfer

10/05/2019 09:30
La fira The Next Web
  • ACCIÓ, a través de l’oficina d’Amsterdam, promou la participació de 8 startups catalanes per presentar els seus projectes, connectar-se amb l’ecosistema emprenedor europeu i buscar socis o finançament.
  • Les startups catalanes són bnc10, BusUp, Elma, Stayforlong, Socourt, StockCrowd, TeamEQ i Venvirotech Biotechnology.

Una delegació de 8 startups catalanes ha viatjat a Amsterdam per participar fins avui al The Next Web, un dels esdeveniments d’emprenedoria de referència a tot Europa, en el marc d’una missió organitzada per ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat- a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Amsterdam. L’objectiu és que les empreses emergents catalanes guanyin visibilitat i notorietat i es connectin amb l’ecosistema emprenedor europeu.

Així, les empreses emergents seleccionades presenten els seus projectes davant de més de 17.000 assistents entre emprenedors, inversors i potencials socis i clients com els directors de grans corporacions, a més connectar-se a l’ecosistema emprenedor europeu. A l’edició d’enguany, The Next Web compta amb ponències de directius d’empreses i desenvolupadors tecnològics de rellevància mundial com Sandy Fershee, de Ford Motor Company; Jonathan Rochelle, de Google; Gillian Tans, de Booking, o Gordon Willoughby, de WeTransfer.

Les startups catalanes que assisteixen a la fira són bnc10, BusUp, Elma, Stayforlong, Socourt, StockCrowd, TeamEQ i Venvirotech Biotechnology, que pertanyen a sectors com els esports, els viatges, les fintech o els recursos humans, entre d’altres. The Next Web i ACCIÓ han col·laborat en la selecció i revisió del pitch de les empreses catalanes que hi assisteixen.

Més de 1.300 startups a Catalunya

Les empreses emergents que participen en aquesta missió formen part de les més de 1.300 startups identificades pel directori Barcelona & Catalonia Startup Hub elaborat per ACCIÓ, que a nivell agregat generen prop de 14.000 llocs de treball. De fet, des d’ACCIO es treballa en tres eixos estratègics per a les empreses emergents: la seva acceleració, la connexió internacional amb d’altres ecosistemes avançats i la promoció de Catalunya com a hub internacional de startups.

A Catalunya hi ha més de 1.300 startups que generen prop de 14.000 llocs de treball segons el Barcelona & Catalonia Startup Hub d'ACCIÓ