ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La consellera Chacón es reuneix amb els directors de les 40 oficines d’ACCIÓ al món

05/06/2019 11:05
Setmana de la Internacionalització

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha mantingut aquest dimarts a la tarda una reunió de treball amb els directors de les 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món. La trobada, a la qual també hi ha participat el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, ha servit per compartir els principals projectes de la xarxa d’oficines i posar de manifest la seva importància per a l’economia catalana. De fet, aquest 2018 s’ha commemorat els 30 anys de vida d’aquesta xarxa, que ha gestionat un total de 20.000 projectes d’internacionalització.

La reunió s’emmarca dins la celebració de la 26a edició de la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ, l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit de les exportacions i la sortida a l’exterior de les empreses catalanes. Fins aquest divendres, els directors de les 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món es desplacen a Barcelona per oferir seminaris sobre oportunitats de negoci a l’estranger i reunir-se amb empresaris catalans amb projectes d’expansió internacional.

La Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ és l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit de les exportacions i la sortida a l’exterior de les empreses catalanes