ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

10 startups catalanes participen a la fira RISE de Hong Kong per accedir a l’ecosistema tecnològic asiàtic

Pitch d'una startup catalana a Hong Kong
  • Les startups seleccionades són Airning, Braingaze, ByHours, Dynamo Video, Kibus Petcare, Shivver, Socourt, TeamEQ, Wizards Esports i Piaotandi.
  • La fira RISE reunirà enguany més de 600 startups de 100 països diferents i fins a 850 inversors.

Una delegació de 10 startups catalanes participa fins dijous a la fira RISE de Hong Kong, un dels esdeveniments tecnològics més importants d’Àsia. Ho fan en el marc d’una missió empresarial organitzada per ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement–, a través de l’oficina d’ACCIÓ a Hong Kong, amb l’objectiu de conèixer millor l’ecosistema asiàtic i presentar els seus projectes a potencials inversors.

Les startups seleccionades per a la missió són Airning, Braingaze, ByHours, Dynamo Video, Kibus Petcare, Shivver, Socourt, TeamEQ, Wizards Esports i Piaotandi, que pertanyen a sectors com la realitat virtual, el med-tech, la intel·ligència artificial o l’Internet de les Coses (IoT), entre d’altres.

Més de 600 startups de 100 països diferents, 850 inversors i 850 mitjans de comunicació assistiran al congrés d’aquest 2019, que l’any passat va agrupar més de 18.000 persones. Enguany hi participaran directius de companyies com Lenovo, AirAsia, Spotify, Shiseido, Alibaba o Google. L’esdeveniment analitzarà l’impacte de la tecnologia en els negocis i la societat, amb un rol destacat del 5G, els vehicles autònoms i l’e-gaming.

Durant l’estada a Hong Kong, a part de participar de la fira, les empreses emergents catalanes seguiran una agenda individualitzada de reunions segons els seus interessos organitzada per l’oficina d’ACCIÓ i presentaran els seus projectes davant d’inversors de la regió.

A Catalunya hi ha més de 1.300 startups identificades pel directori de Barcelona & Catalonia Startup Hub, d’ACCIÓ. En aquest sentit, les empreses emergents ocupen 13.820 persones en àmbits com la Indústria 4.0 (17%), les ciències de la vida (13%) i les tecnologies mòbils i de software (11%), entre d’altres.

 

L’esdeveniment analitzarà l’impacte de la tecnologia en els negocis i la societat, amb un rol destacat del 5G, els vehicles autònoms i l’e-gaming