ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’empresa nord-americana Printful obre a Barcelona la seva seu per al sud d’Europa

Printful, especialitzada en serveis d’impressió sota demanda, preveu contractar una vintena de professionals fins al 2020 a la capital catalana, on l’empresa invertirà un milió d’euros durant el primer any i mig.

Printful
  • L’empresa, que compta amb més de 600 treballadors a escala internacional, ofereix els seus serveis de creació de productes i d’enviament automàtic al canal retail online.
  • L’empresa compta amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement.

L’empresa nord-americana Printful, especialitzada en serveis d’impressió sota demanda, ha establert a Barcelona la seva seu per al sud d’Europa. La nova oficina, situada al districte 22@, ja està operativa amb la previsió de crear una vintena de llocs de treball fins al 2020.

Per aquest projecte d’inversió a Catalunya, Printful ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.

Fundada al 2013, l’empresa treballa tant per particulars que volen crear els seus propis dissenys de roba, accessoris o complements per la llar, i per empresaris que volen comercialitzar els productes de les seves marques arreu del món.

Durant el seu primer any i mig, l’empresa americana té previst invertir 1 milió d’euros a les noves oficines de Barcelona, que se centraran en el desenvolupament tècnic de la seva plataforma, així com en la comercialització de productes per al sud d’Europa. Aquesta nova seu és la sisena de Printful, que té més de 600 treballadors a escala global i les oficines centrals a Los Ángeles (Estats Units).

"Barcelona és un lloc ideal per a nosaltres”, assegura el CEO de Printful, Davis Siksnans. “Té la proximitat de diversos països cap a on ens volem expandir i també compta amb un escenari emprenedor i tecnològic en desenvolupament”. En aquest sentit, Siksnans destaca que la capital catalana ofereix “un pol de talent, especialment en l’àmbit del desenvolupament de software”.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

 

L'empresa ha triat Barcelona pel seu "escenari emprenedor i tecnològic” i perquè ofereix “un pol de talent"