ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La multinacional de videojocs King obre una nova seu a Barcelona amb més de 600 treballadors i capacitat per augmentar la plantilla un 10%

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha participat aquest dijous a l’acte d’obertura de les noves instal·lacions de gairebé 7.000m2, ubicades al 22@ de la capital catalana

King
  • King consolida així la seu de Barcelona com un dels principals estudis de desenvolupament de la marca a Europa
  • L’empresa, adquirida per Activison Blizzard, va establir-se a Barcelona l’any 2012

L’empresa britànica del sector dels videojocs King ha obert aquest dijous la nova seu de la multinacional a Barcelona per consolidar la capital catalana com un dels principals estudis de desenvolupament de la marca a Europa. Les noves instal·lacions de gairebé 7.000m2 compten amb més 600 treballadors, tot i que tenen capacitat per augmentar la plantilla un 10% en el futur. Ubicada al 22@ de Barcelona, la nova seu està centrada en el desenvolupament de videojocs per a telèfons mòbils i també acull departaments de finances, serveis tècnics i recursos humans, entre d’altres.

En el marc de l’acte d’obertura de la nova seu, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha assegurat que "l’obertura d’aquesta seu de King a Catalunya és un exemple de la nova indústria del coneixement que volem per al país". "L’element més important per captar projectes com aquest és el talent. En el cas de King, més de la meitat dels treballadors són estrangers, un exemple de multiculturalitat que dona com a resultats el projecte d’avui", ha subratllat.

De la seva banda, el vicepresident i director d’Estudis de King, Oriol Canudas, “Barcelona és la capital de la indústria dels videojocs de l’Estat espanyol, un sector amb molt bones perspectives per seguir creixent any rere any”. A l’acte també hi ha participat el president de King, Humam Sakhnini.

King, que va establir-se a Barcelona l’any 2012, compta amb 2.000 treballadors a escala internacional. Adquirida per Activison Blizzard l’any 2016, a banda de Barcelona també té estudis de videojocs a Estocolm, Malmö, Londres i Berlín, així com oficines a San Francisco, Los Angeles, Nova York, Chicago i Malta.

La nova seu està centrada en el desenvolupament de videojocs per a telèfons mòbils

Serveis relacionats