ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'empresa britànica Scan Client Publishing estableix a Barcelona la seva seu per al sud d'Europa

L'editorial, especialitzada en la publicació de revistes corporatives, ja compta a la capital catalana amb una plantilla de 15 persones, que té previst doblar a finals del 2020.

Scan Client Publishing
  • Per establir-se a Catalunya, l’empresa ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement.
  • Scan Client Publishing, amb seu central a Londres, té una plantilla global de 40 treballadors.

L’empresa britànica Scan Client Publishing, dedicada a l’edició i publicació de revistes corporatives, ha establert a Barcelona la seva seu per al sud d’Europa. Amb una plantilla actual d’una quinzena de treballadors, Scan Client Publishing té previst arribar als 30 professionals a finals del 2020. Des de les nova seu a la capital catalana, Scan Client Publishing edita la seva nova revista Discover Southern Europe, dedicada a la promoció del turisme al sud del continent.

Aquest projecte ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Les publicacions de l’empresa britànica es distribueixen principalment a l’aeroport de Gatwick, situat a Londres, així com als principals aeroports de l’Estat espanyol i a una vintena de companyies aèries i cadenes d’hotels. Scan Client Publishing també publica edicions digitals d’aquestes revistes. A banda del sector turístic, l’editorial també treballa continguts corporatius per a empreses d’arquitectura, d’automoció o escoles de negocis d’arreu d’Europa.

D’acord amb el director de Scan Client Publishing, Thomas Winther, l’empresa ha decidit establir-se a Barcelona perquè els “dona accés a talent internacional que domina moltes llengües diferents, com és el cas de Londres, que és el que es necessita per editar revistes per a diversos mercats”. Winther destaca també “la qualitat dels perfils professionals” que han trobat a la capital catalana.

A banda de les oficines de la capital catalana, Scan Client Publishing té la seva seu central a Londres i una altra oficina a Göteborg (Suècia). Fundada al 2008, l’editorial suma uns quaranta treballadors globalment i té una facturació de 4 milions d’euros.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

L'empresa edita a Barcelona una nova revista dedicada a la promoció del turisme al sud del continent

Serveis relacionats