ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

40 pimes catalanes completen un programa intensiu per millorar el seu model d’innovació

Es tracta de la formació intensiva de tres mesos ‘Innova per Reinventar-te’ impulsada conjuntament entre ACCIÓ i Esade, que enguany ha arribat a la segona edició

26/05/2021 06:00
40 pimes catalanes completen un programa intensiu per millorar el seu model d’innovació

Una quarantena de pimes catalanes han participat en la segona edició del programa formatiu ‘Innova per Reinventar-te’ organitzat conjuntament entre ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement- i Esade i que s’emmarca dins del Servei d’Innovació Estratègica d’ACCIÓ. Amb l’objectiu d’impulsar la millora del seu model d’innovació, les empreses han completat aquesta setmana el programa intensiu en format presencial i virtual, que va començar el passat mes de març.

Així, durant tres mesos, els directius d’aquestes empreses han seguit un pla formatiu a través d’una vintena de sessions per tractar àmbits com les estratègies d’innovació, les tecnologies emergents, les noves tendències tecnològiques i la gestió del lideratge, de persones i d’equips d’alt rendiment. Les pimes que hi han participat són principalment dels sectors del medi ambient, l’automatització, els serveis, l’alimentació, les smart cities, la salut i l’àmbit industrial.

La iniciativa, cofinançada per ACCIÓ i l’Enterprise Europe Network (EEN) de la Comissió Europea, ha permès a les pimes accelerar la seva capacitat per adaptar-se als canvis, liderar la innovació i entendre com canvia l’entorn per poder identificar noves oportunitats de negoci. El programa ‘Innova per Reinventar-te’ forma part del Servei d’Innovació Estratègica d’ACCIÓ, un servei d’assessorament que té per objectiu impulsar la consolidació d’un model propi d’innovació a les pimes catalanes per accelerar la seva adaptació als canvis i identificar i explotar noves oportunitats de creixement.

La iniciativa està cofinançada per ACCIÓ i l’Enterprise Europe Network (EEN) de la Comissió Europea