ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ACCIÓ torna a reunir l'ecosistema emprenedor al segon Join the Hub

20/10/2017 10:00
Taula rodona Join the Hub 2017

La segona edició del Be Connected. Join the Hub ha reunit al Camp Nou els millors jugadors de l’ecosistema emprenedor català. La intensa pluja no ha impedit que la nostra alineació de luxe saltés al terreny de joc.
 
Ja pots repassar les millors jugades del partit amb aquest recull, on reviuràs les millors idees i experiències d’alguns dels principals protagonistes del Barcelona & Catalonia Startup Hub, un equip que ataca amb tot. 

Començant la jugada des del darrere, els emprenedors i inversors Dídac Lee i Ferran Martínez han desplegat sobre la gespa l’habilitat dels jugadors veterans. Valors i coneixements valuosos per transmetre a les joves promeses.

Al mig del camp, el CEO de Startup Genome, JF Gauthier, ha posat les bases sobre les que ha de jugar el hub barceloní. Seguir connectant el talent i mantenir una actitud ambiciosa per ser globals és la millor recepta per fer-lo créixer.

A la mitja punta, Miquel Martí , CEO de Barcelona Tech City, serveix les assistències perquè rematin amb contundència la cofundadora d’HolaLuz, Carlota Pi , i el CEO de Nauta Capital, Daniel Sánchez . Tot plegat combinat amb l’arribada per bandes de jugadors de present i encara més futur com els científics Jordi Naval (Aelix Therapuetics) i Neus Sabaté (Fuelium).

I per rematar-ho, totes les dades al teu abast. Vols saber com són les startups de Catalunya? Trobaràs la radiografia completa de les més de 1.200 que reuneix el Barcelona & Catalonia Startup Hub en aquest informe. Mida, sector, ubicació... no hi falta res!

La segona edició del Be Connected. Join the Hub ha reunit al Camp Nou els millors jugadors de l’ecosistema emprenedor català