ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Jornada Connect-EU dóna les claus per rebre finançament europeu

15/11/2017 09:00
bombeta

La Jornada Connect-EU 2017 ha tornat a demostrar com el caràcter innovador no només acompanya les startups, sinó que també ho fa amb les empreses amb més anys de vida. Aquesta actitud ja ha permès a més de 150 companyies catalanes obtenir finançament europeu en el que portem de programa Horizon 2020. A Europa, ser innovador té premi. I les últimes convocatòries de l'Horizon 2020 presentades en aquesta jornada encara han de repartir 30.000 milions d'euros per impulsar la recerca i la innovació.

Tant si has assistit a la Jornada Connect-EU com si te la vas perdre, des d'ACCIÓ recollim els millors continguts perquè tot el potencial innovador de la teva empresa pugui assolir finançament europeu. D'entrada, et convidem a descobrir com canvia la vida d’una pime quan obté capital provinent de l'SME Instrument. Els dirigents de companyies com Nexiona, Smartive i Carinsa repassen el salt qualitatiu que els ha suposat i les claus per dissenyar un projecte guanyador.

De fet, les pimes són les grans protagonistes d’aquests instruments que ara la Comissió Europea intenta perfeccionar amb l’European Innovation Council (EIC). Pierre Roubaud, Head of Sector Coaching and Support of EASME de la Comissió Europea, ens explica en què consisteix l'EIC i com beneficiarà el suport a la innovació i la recerca de les pimes.

Finalment, també posem al teu abast totes les presentancions de les noves convocatòries europees segmentades pels diferents reptes i temàtiques. 30.000 milions d’euros esperen els que demostrin ser més innovadors. Segur que t’ho vols perdre?

Des d'ACCIÓ recollim els millors continguts perquè tot el potencial innovador de la teva empresa pugui assolir finançament europeu