ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nou web d'ACCIÓ: el nou portal de la competitivitat de l'empresa

17/01/2018 12:00
Nou web ACCIÓ 2018

Qui no comença l’any carregat de bons propòsits? A ACCIÓ, el nostre propòsit és ambiciós: canviar radicalment la manera d’arribar a tu. I això ho farem amb el nou web que avui et presentem.

El nou web d’ACCIÓ vol ser, principalment, un web per a les empreses. Benvinguts al nou portal de la competitivitat empresarial!

En primer lloc, hi trobaràs tots els serveis que pots utilitzar, ordenats per àmbits de treball i per perfils d’empresa. Hi trobaràs, també, l’agenda d’activitats empresarials i professionals més àmplia de Catalunya.

Una de les novetats més importants és l’apartat dels Països, amb més de 100 pàgines específiques sobre els països on t’ajudem a fer negoci. A quin país vols expandir el teu negoci? Entra aquí, busca’l i descobreix les activitats que organitzem sobre aquell país, els serveis que t’oferim en aquell destí, els informes, les tendències i les oportunitats sectorials d’aquell mercat. I tot, en una sola pàgina. Per exemple, vols informació sobre Colòmbia? Entra a la pàgina de Colòmbia i descobreix tot el negoci que hi pots fer.

Amb la mateixa estructura, trobaràs també les 30 pàgines de l’apartat dels Sectors, tradicionals i emergents, on es recullen les activitats, els serveis, els informes, els casos d’èxit i els països amb més oportunitats per a cada sector. Per exemple, vols conèixer les oportunitats en Economia circular?

En total, prop de 150 pàgines de contingut exclusiu, perquè trobis la informació clau per al teu sector i sobre els països amb què vols fer negoci.

També et convidem a descobrir els nous cercadors dinàmics com el Cercador d’ajuts i serveis per a l’empresa, que recull convocatòries de més de 20 organismes públics i privats. O el cercador del Banc de coneixement empresarial, amb prop de 1.400 informes, catàlegs, guies, casos empresarials i oportunitats de negoci.

En conjunt, el nou web d’ACCIÓ vol ser el nou web de l’empresa. Més simple. Més mòbil. Més pràctic. I, sobretot, construït al voltant de les pautes de navegació de l’usuari. El nostre bon propòsit d’any nou. La nostra petita manera de canviar el món.

 

El nou web d'ACCIÓ en xifres

infografia-nou-web-2018 

 

 

ACCIÓ renova el seu web per reforçar i fer més clara l'oferta de serveis i oferir més continguts sectorials i internacionals per contribuir a reforçar la competivititat de l'empresa catalana.