ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La participació d’ACCIÓ a la Barcelona Industry Week

20/09/2018 11:45
Indústria 4.0

La setmana de la indústria a Barcelona, que concentra en tres dies (16-18 d’octubre) els principals salons relacionats amb la transformació digital de l’àmbit; també comptarà amb la participació d’ACCIÓ a través de diverses jornades i esdeveniments. Un any més, ACCIÓ organitza el Brokerage Event a l’IoT Solutions World Congress (IOTSWC), una magnífica oportunitat per conèixer i presentar les noves solucions i tecnologies a possibles clients i proveïdors d’arreu del món. A més, enguany s’hi afegeix l’Elevetor Pitch Event, una nova iniciativa orientada a oferir la màxima visibilitat a les millors solucions en IoT.

En paral·lel a la fira, ACCIÓ impulsa amb Going Digital tres tallers pràctics de transformació en dos camps: indústria 4.0 i impressió 3D. Es tracta d’un format innovador que consta d’una sessió pràctica i d’un tour guiat als salons IoTSWC i IN(3D)USTRY.

A més, durant aquesta setmana les empreses catalanes també tindran a la seva disposició diversos directors i consultors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ especialitzades en innovació. El seu coneixement sobre el terreny a països com Alemanya, el Regne Unit, Dinamarca, Itàlia, Israel o Polònia permetrà a les empreses trobar els agents clau d’innovació internacional de l’IoT al sector de l’energia, la salut o la manufactura avançada.

 

Els dies centrals d’octubre reuneixen a la capital catalana les novetats de la quarta revolució industrial amb l’IoT Solutions World Congress i els salons Healthio i IN(3D)USTRY.