ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ACCIÓ obre la convocatòria de projectes per al Fòrum d'Inversió 2018

05/04/2018 11:45
Join the Hub

Un micròfon i un minut per dirigir-se a un auditori de més de 500 persones ple d’inversors i fons de capital risc locals i internacionals. Aquest repte el viuran les 21 startups finalistes del Fòrum d’Inversió 2018. Des d'ara i fins al 16 d'abril, les startups que vulguin ser-ne protagonistes tenen temps per presentar la seva candidatura.

Un any més, el Fòrum d’Inversió es converteix en el millor espai per impulsar els projectes més innovadors, ambiciosos i amb potencial de creixement que cerquen capital d’inversors privats o fons de capital risc. Un espai on descobrir projectes com el guanyador del 2017, AE Innova; i on també han triomfat projectes com Hemav, Red Points, STAT-Diagnostica o Minoryx Therapeutics. A més, també s’hi premia la trajectòria emprenedora, com es va fer el 2017 amb els fundadors de Wuaki TV (ara Rakuten TV).

Els requisits per optar a ser finalista del Fòrum d'Inversió són ser una empresa amb menys de cinc anys de vida i tenir seu social a Catalunya, estar en funcionament i disposar d'un pla de negoci detallat amb projeccions financeres. D’entre totes les startups presentades se’n seleccionaran 50 per publicar el Catàleg d’empreses amb potencial de creixement, que arribarà a les mans dels principals fons de capital risc i xarxes d’inversors privats de Catalunya. Un document que el 2017 ja va reunir 50 dels projectes més interessants del país.

D’aquestes 50, 24 rebran formació per millorar les habilitats comunicatives davant dels potencials inversors abans de seleccionar les 21 finalistes que protagonitzaran el Fòrum d’Inversió 2018 el proper 20 de juny.

El 16 d'abril és la data límit que tenen les startups per presentar la seva candidatura i optar a formar part de les 21 finalistes d'un esdeveniment que reuneix els principals inversors locals i internacionals

Pàgines relacionades