ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Totes les missions empresarials al web d'ACCIÓ

18/04/2018 11:45
Missions empresarials

Les missions internacionals són una de les eines més efectives, ràpides i econòmiques per potenciar la internacionalització de l'empresa. El seu format reduït, amb una mitjana de vuit participants, potencia l’impacte de les seves agendes col·lectives i individuals. A les missions es poden conèixer els contactes estratègics de cada país i sector, i és el viatge ideal per conèixer de primera mà les possibilitats que ofereix el mercat per a cada empresa.

Al Cercador de missions hi apareixen tant aquelles organitzades per ACCIÓ com les que impulsen patronals, clústers, entitats sectorials o Cambres de Comerç de Catalunya. Es pot filtrar la informació per sectors o conèixer específicament les que es faran a l’Àfrica i l’Orient Mitjà, Amèrica, Àsia-Pacífic o Europa. Tria, remena i troba la missió que més s’ajusta als teus reptes internacionals. A més, moltes missions empresarials coincideixen amb una fira o un esdeveniment singular, de manera que es pot accedir al punt de trobada del sector i, fins i tot, disposar d’un estand compartit.

L’any passat, més de 600 empreses catalanes van recórrer el món amb les missions d’ACCIÓ. La Xina, Colòmbia i els Estats Units encapçalen una llista amb 50 destinacions diferents:

Descobrir els mercats on hi ha potencial de negoci és tan senzill com consultar el Cercador de missions empresarials d’ACCIÓ. Si a algun país hi ha negoci, hi ha una missió.

Pàgines relacionades