ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Tot a punt per a una nova edició del Mobile World Congress

Mobile World Congress 2018

Ja el tornem a tenir aquí. La indústria mòbil desembarca a Catalunya en una nova edició del Mobile World Congress. Un any més, ACCIÓ és al costat de les empreses catalanes per tal que n’aprofitin tot el potencial. El sector TIC català té en el MWC una indiscutible font d’innovació i internacionalització, que enguany es consolida amb la presència de més de 100 empreses amb estand.

De les 102 companyies catalanes que exposaran els seus productes i serveis al MWC, 73 ho faran a través dels espais habilitats per la Generalitat de Catalunya, la xifra més elevada de totes les edicions. Totes elles es repartiran entre l’Estand Catalonia, ubicat a la part central del congrés, el de l’App Planet i l’Estand Catalonia Drones. Els visitants podran descobrir la tecnologia d’identificació facial d’Herta o l’experiència en avaluació de ciberseguretat de Brightsight, entre molts altres projectes. Troba'ls tots al catàleg d’expositors catalans al MWC!

Amb l’objectiu de garantir el màxim impacte de la participació al MWC, ACCIÓ torna a organitzar el Brokerage Event, un acte que consisteix en trobades cara a cara de 20 minuts entre empreses de tot el món que assisteixen al congrés. Per primera vegada, aquest any també hi participaran 15 grans empreses (com L’Oréal, Mastercard, Seat, Zobele o KLM) que no exposaran els seus productes, sinó que hi aniran a conèixer socis que els ofereixin la tecnologia que necessiten per dur a terme els seus projectes.

Més enllà de les TIC, ACCIÓ i la Mobile World Capital Barcelona consoliden en aquesta edició les rutes per a professionals de fora d’aquest sector amb l’objectiu d’ampliar l’impacte del Mobile World Congress a tot el teixit productiu. Així, en el marc del programa GoingDigital, 150 directius d’empreses catalanes podran identificar les oportunitats que les tecnologies mòbils poden aportar als seus negocis en l’actual context de transformació digital, agrupades en tres àmbits: indústria 4.0, retail i vehicle del futur.

Des de fa cinc anys, però, el MWC ja no seria el mateix sense el seu germà petit: un 4 Years From Now (4YFN) que cada any es fa més gran. En aquesta fira d’emprenedoria digital paral·lela al congrés mòbil, 32 startups catalanes podran gaudir de visibilitat i projecció internacional des de l’espai habilitat per la Generalitat de Catalunya. Projectes com les experiències immersives en espais reals de Broomx o la realitat augmentada que resol avaries de Remote Eye exemplifiquen el potencial de les startups catalanes presents al 4YFN. 
 
Assistiràs al MWC? Aquest any, pots venir a ACCIÓ a recollir la teva acreditació!

ACCIÓ i la Generalitat de Catalunya acompanyen més empreses que mai al MWC i al 4 Years From Now en una nova edició d'un esdeveniment que permet al sector TIC català gaudir de projecció mundial

Pàgines relacionades