ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ACCIÓ posa en marxa el Recomanador de finançament alternatiu

14/02/2018 11:45
Recomanador finançament alternatiu

Només fan falta cinc clics. Això és tot el que requereix el nou Recomanador de finançament alternatiu d'ACCIÓ, una nova eina que permet de forma senzilla identificar el finançament que cada empresa necessita. Amb la resposta a cinc preguntes, l'eina suggereix a l’instant els millors instruments financers d’entre els seleccionats per ACCIÓ

Des de plataformes de crowdlending o de descompte de factures, fins a préstecs participatius, xarxes de business angels o venture capitals. Són molts i diversos els mecanismes que conté el Recomanador de finançament alternatiu. Entre tots ells, planteja opcions des dels 10.000 euros i fins als tres milions d’euros per a empreses que necessitin finançar el seu creixement, aconseguir circulant, internacionalitzar-se, realitzar nous projectes d’R+D o refinançar el deute.

Per trobar l’instrument financer més adequat, l'empresa només ha de tenir clar quina mena de companyia és, en quina fase es troba, quina és la seva situació financera, l’import que busca i l’objectiu d’aquest finançament. Amb aquestes dades el Recomanador de finançament alternatiu proposarà la solució que més fàcilment pot resoldre la necessitat de l'empresa.

El Recomanador és l’evolució del Catàleg de finançament alternatiu, que fins al 2015 va recollir tota la informació de les principals fonts de finançament disponibles a Catalunya. Ara el catàleg pren vida, és interactiu i s’adapta de forma personalitzada a les necessitats de les empreses. 

ACCIÓ ofereix una nova eina interactiva per facilitar la recerca de finançament a les empreses catalanes