ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

La Setmana de la Internacionalització es fa més oberta i interactiva

02/05/2018 11:45
Setmana de la Internacionalització

Un any més, i ja en van 25, ACCIÓ acompanya les empreses catalanes en la recerca d'un futur pròsper en una nova Setmana de la Internacionalització. Del 14 al 18 de maig es viurà la cita amb les millors connexions i tendències per explorar les oportunitats que esperen les companyies catalanes arreu del món.

Export Workshops 2.0, un nou format per trobar oportunitats

Enguany, la Setmana ofereix un programa renovat, més obert i interactiu. Una de les grans novetats són els Export Workshops 2.0, sessions amb dinàmiques participatives i innovadores dividides en quatre grans àrees: salut, cosmètica i biotecnologia; automoció i mobilitat sostenible; agroalimentació i packaging; i disseny, moda i turisme.

Cada Export Workshop 2.0 tindrà un carrusel de pitchs de 10 directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Un cop acabin, cada director seurà a una taula amb cinc participants. Durant una hora, podran conèixer casos concrets i compartir les seves expectatives, dubtes i experiències. Els Export Workshop 2.0 tenen les places són limitades!

6 x 10 = negoci

Durant la Setmana també hi haurà vuit sessions temàtiques 6x10: sis experts, 10 minuts cadascun. En total, 48 ponents per descobrir les noves tendències en vendes i expansió internacional.

Els seminaris permetran saber-ho tot sobre internacionalitzar un e-commerce o descobrir com fer de la logística una eina estratègica per a les exportacions de la teva pime. També explicaran com alimentar l’American Dream o com atacar els mercats madurs europeus.

Pels que tinguin la mirada fixada a l’Orient, hi haurà l’oportunitat de conèixer el potencial de l’economia ‘silver’ a l’Àsia o com cooperar tecnològicament amb la Xina. Els que se sentin atrets per l’exportació de serveis a l’Amèrica Llatina i a l’Àfrica, també tindran una sessió específica. Tot plegat sense oblidar les múltiples opcions per finançar el creixement internacional

Del 14 al 18 de maig ACCIÓ acollirà la 25a edició de la Setmana de la Internacionalització, l'esdeveniment de referència del negoci a l'exterior, amb un programa renovat que potencia la interacció