ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Setmana de la Internacionalització 2020: Alimentació

9.30 h - Sostenibilitat per omplir els menús d'arreu del món

Recupera l’experiència d’algunes de les empreses catalanes que ja cuinen, de forma sostenible, el seu creixement internacional. Una taula rodona on descobriràs la importància de la sostenibilitat en el sector agroalimentari i les bones perspectives per captar l’atenció de compradors de tot el món.

Al final de la sessió, també podràs recuperar la Pitch Session amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ on descobriràs noves oportunitats de negoci d’arreu del món. Accedeix-hi directament aquí.

No et perdis l’entrevista amb Ariadna Prats, d’Aigua de Sant Aniol, una empresa que el fet d'internacionalitzar-se els hi ha permès posicionar el seu producte en una gamma premium. No te la perdis!

Sant Aniol, esperit per exportar aigua mineral natural

No et perdis l'entrevista amb Ariadna Prats, International Business Manager

4 coses que hem après en aquest webinar

  • Les experiències de 3 empreses catalanes al món
  • Les tendències més actuals de la sostenibilitat alimentària
  • Els mercats internacionals que més demanden productes que segueixen aquestes tendències
  • Els pros i contres d’implementar aquestes mesures

 

Protagonistes

Ignasi Papell

Ignasi Papell
Eurecat
Business Development Manager de Food Industry

Monica Navarro

Monica Navarro
Delicious and Sons
Co-fundadora


Ariadna Prats

Ariadna Prats
Aigua de Sant Aniol
Export Manager


Franz Engel

Franz Engel
Formatges Montbrú
Sales Manager


Marc Moreno

Marc Moreno (moderador)
ACCIÓ
Consultor d'internacionalització en el sector agroalimentari

Pitch Sessions sobre alimentació

Vols saber on hi ha les millors oportunitats en alimentació arreu del món? Recupera aquí els pitch dels directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. 

T'agradaria contactar-hi?

Amb la col·laboració de:

Via Empresa