ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Nigèria

El gegant africà no és només petroli

Oportunitats de negoci a Nigèria i a l'Àfrica subsahariana

Maquinària i béns d'equip

Nigèria

Maquinària i béns d'equip


Automatització, eines, electrònica i tecnologia industrial a Nigèria

Nigèria té la base industrial més potent de la regió i és la segona potència industrial de l'Àfrica subsahariana després de Sud-àfrica. Té una base industrial multisectorial, que inclou la indústria pesada.

Desplegar més opcions de Automatització, eines, electrònica i tecnologia industrial a Nigèria

El desenvolupament industrial de Nigèria no és nou i, així com tradicionalment la indústria nigeriana se sol centrar en productes assequibles per al mercat local, el país busca modernitzar les seves cadenes productives i incorporar tecnologies d'automatització i robotització industrial. És un mercat molt competitiu, però tecnologies nínxol hi poden tenir cabuda sempre que responguin a una necessitat dels clients industrials en l'àmbit local.

Amagar més opcions de Automatització, eines, electrònica i tecnologia industrial a Nigèria
Indústria farmacèutica

Nigèria

Indústria farmacèutica


Diversificació de proveïdors del sector farma a Nigèria

Nigèria va importar el 2022 un valor de més de 1.000 milions d'USD en productes farmacèutics. La industria farmacèutica a Nigèria és la més potent de la regió.

Desplegar més opcions de Diversificació de proveïdors del sector farma a Nigèria

Nigèria produeix i exporta una àmplia gamma de medicaments. Prohibeix les importacions de les partides 3.004. Hi ha oportunitats per a tecnologia industrial però també per a importació de productes farmacèutics i OTC acabats. El país és agressiu en preus i el seu soci principal és l'Índia. Tot i així importa més del 25 % dels seus productes farma des d'Europa i busca diversificar cada cop més la seva cartera de proveïdors. Els productes s'han de registrar amb NAFDAC.

Amagar més opcions de Diversificació de proveïdors del sector farma a Nigèria
Salut i serveis sanitaris

Nigèria

Salut i serveis sanitaris


Health and Medtech a Nigèria

Nigèria és la potència econòmica del continent africà amb una població de més de 200 milions d'habitats. El país està treballant en la millora de les infraestructures de salut amb un creixement de les inversions en el sector privat.

Desplegar més opcions de Health and Medtech a Nigèria

Nigèria busca solucions i tecnologies diferencials en equipaments de salut, diagnosi i de laboratori. El país disposa d'una xarxa potent d'hospitals, clíniques privades i centres de recerca. També hi ha un impuls en la creació de xarxa de laboratoris i de centres de diagnosi. El segment de tecnologia de la salut i les seves innovacions poden trobar cabuda en el mercat. És necessari comptar amb un soci local potent i de confiança i registrar els productes amb NAFDAC.

Amagar més opcions de Health and Medtech a Nigèria
Alimentació

Angola

Alimentació


Angola, un mercat amb una demanda creixent per a alimentació

El mercat de l'alimentació formal a Angola es troba en expansió, hi ha espai per als productes de les empreses catalanes.

Desplegar més opcions de Angola, un mercat amb una demanda creixent per a alimentació

En centres urbans com Luanda, el comerç formal i de cadenes de supermercats es desenvolupa ràpidament. Les principals cadenes de supermercats del país són Shoprite amb més de 35 supermercats, KERO, Alimenta Angola i Candando.
Les oportunitats per a les empreses catalanes poden sorgir mitjançant l'exportació clàssica, però també són molt interessants les opcions per produir localment. És un mercat molt poc desenvolupat i el know-how de les empreses catalanes pot aportar un valor diferencial i assegurar una gran quota de mercat. Els principals competidors són els productes portuguesos, brasilers i de Sud-àfrica.

Amagar més opcions de Angola, un mercat amb una demanda creixent per a alimentació

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?