ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Com adaptar-se a les tecnologies i als canvis demogràfics

Aquest sector inclou els serveis editorials de tot tipus, des de premsa escrita fins a exemplars literaris, així com les empreses vinculades a l'educació, la formació i els serveis de traducció.

Activitats i missions de l'àmbit de l'educació, formació i serveis editorials

Consulta la informació d'activitats anteriors

Oportunitats de negoci sobre educació, formació i serveis editorials

Argentina

Argentina

Educació, formació i serveis editorials


Segells de qualitat, interès en certificacions europees

La docència ha d'adequar el contingut a una proposta digital, a la necessitat d'adquirir plataformes i als estudis homologats amb Europa.

Desplegar més opcions de Segells de qualitat, interès en certificacions europees

Amb una gran disparitat entre províncies, el país constitueix un mosaic de subsistemes educatius amb característiques i problemes diferents, associats a les característiques de la població i al desenvolupament econòmic. La inclusió de les TIC és imprescindible al país per mitigar les desigualtats. L’aula connectada serà una prioritat; les plataformes d’educació a distància ja estaven creixent al 10% anual abans de la pandèmia.

Amagar més opcions de Segells de qualitat, interès en certificacions europees
Paraguai

Paraguai

Educació, formació i serveis editorials


La formació online és un sector en creixement al país

El sector de l'educació online està augmentant l'oferta a estudis/matèries impartides per centres de formació estrangers en col·laboració amb entitats locals.

Desplegar més opcions de La formació online és un sector en creixement al país

Gràcies a la bona reputació dels centres formatius a Catalunya, sabem per experiència pròpia que centres formatius i universitats locals busquen acords de col·laboració per impartir certes matèries/estudis amb entitats europees i catalanes i, d'aquesta manera, obtenir també na homologació per treballar a Europa.

Amagar més opcions de La formació online és un sector en creixement al país
França

França

Educació, formació i serveis editorials


Edtech: e-learning i noves formes d'aprenentatge

La digitalització de l’economia afecta el sector educatiu francès d’una manera espectacular. Moltes empreses, institucions i universitats digitalitzen una part important de la seva formació.

Desplegar més opcions de Edtech: e-learning i noves formes d'aprenentatge

Actualment, a França, la proporció de formació professional que s’ofereix únicament de forma presencial és només del 19%. Les grans empreses franceses són les que més fan servir sistemes d’aprenentatge electrònic com a part de les seves estratègies de formació; de fet, el 92% han adoptat l’aprenentatge combinat. Al sector públic, el 70% de la formació s’imparteix mitjançant l’aprenentatge combinat. París és la segona ciutat EdTech d’Europa, després de Londres. De fet, l’Observatori francès d'EdTech comptabilitza 365 start-ups d'EdTech a França per a un mercat estimat en 89 milions d’euros.

Amagar més opcions de Edtech: e-learning i noves formes d'aprenentatge
Uruguai

Uruguai

Educació, formació i serveis editorials


La formació online és un sector en creixement al país

Com els seus països veïns, l'Uruguai té necessitats i demanda de formació online. Les empreses proveïdores de formació tenen bones oportunitats de tancar acords de col·laboració amb centres de formació locals.

Desplegar més opcions de La formació online és un sector en creixement al país

La formació online, impulsada per la pandèmia, ja era un sector demandat per la població local. Els centres de formació del país busquen diferenciar-se amb l'oferta de continguts proveïts per empreses europees i, a canvi, optar a obtenir una homologació de la formació que permeti als alumnes treballar a Europa.

Amagar més opcions de La formació online és un sector en creixement al país

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Educació, formació i serveis editorials: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial