ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nota Econòmica d'Uruguai

Informes país

Les exportacions catalanes a l’Uruguai han crescut prop d'un 40% el 2021 i s'han centrat en els sectors de la maquinària, perfums i aparells i material elèctric. Ara bé, són molts més els sectors que poden trobar oportunitats de negoci al país sud-americà, és el cas de la maquinària, la salut i l'educació i la formació.

Nota Econòmica Uruguai

Nota Econòmica Uruguai

Els principals sectors per volum de negoci a l'Uruguai són les infraestructures i la construcció, l'alimentació i la salut. En termes d'importacions el país compra, sobretot, energia, logística de mercaderies i química i plàstics a països com el Brasil, la Xina o l'Argentina.

Aquestes són algunes de les grans oportunitats de negoci a l'Uruguai:

  • Productes tecnològics per a millorar la competitivitat de la indústria. L'Uruguai necessita incorporar tecnologia en els seus processos productius i els seus serveis per a modernitzar l’industria. Tot i això, el país cada cop es mou cap a una transformació més digital del sector.
  • Productes innovadors amb un alt valor afegit per al sector mèdic privat. És un sector importador de tecnologies mèdiques per a les clíniques privades i públiques. El país destaca pel seu consistent sistema sanitari.
  • L'Uruguai és líder a la regió amb el Pla Ceibal. És el primer país al món a equipar cada estudiant del sector públic amb un ordinador portàtil. El sector privat ha de mantenir el ritme i incorpora noves tecnologies per a l'aula per estar al nivell del sector públic. Uruguai és el país més avançat en educació i connectivitat de l'Amèrica Llatina.

Consulta totes les dades sobre l'Uruguai i les millors oportunitats de negoci en la Nota econòmica (document .PDF).

Descarrega't el material